Kendte

Se slettet ”Mean Girls”-scene

Af Susie Pedersen 27. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du ”Mean Girls”? Så vil du helt sikkert også elske den her slettede scene, som vi klart synes skulle have været med i filmen.

Hvis man er vild med ”Mean Girls”, så er man også vild med at hade bitchy Regina George, der står i spidsen for kliken The Plastics. Og den her scene, som aldrig kom med i filmen, giver et ret fint billede af, hvem hun egentlig er.

Læs også: Er det her virkelighedens "Mean Girls"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter hun er blevet ramt af en bus, og derfor skal har ryg- og nakkeskinne på, støder hun ind i Cady på toilettet til prom. Og faktisk har de to fjeninder sig noget, der minder om en forsoning. Lindsay Lohans rolle prøver nemlig at undskylde deres fight, busulykken og uvenskabet, hvilket Regina hurtigt tilgiver, mens hun fortæller en historie fra sin barndom, der forklarer præcis, hvordan hun egentlig er.

Læs også: "Mean Girls"-spil til din iPhone

Regina har nemlig altid været ret bitchy. Da hun var syv år, havde hun et dyrt dukkehus, som hun aldrig legede med. Men i stedet for at forære det til kusinen, der inderligt ønskede det, smed Regina det ned ad trapperne, så ingen kunne få glæde af det.

Se den slettede scene, som vi altså er vilde med, her:

Tag testen herunder, og find ud af, hvilken teen-film du skal være med i.

Læs mere om

MestLæste