Disney-idé hjælper kræftramte børn
Det sker

Fantastisk Disney-idé hjælper kræftramte børn

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 26. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Denne her alt for søde Disney-idé til kræftramte børn giver os en klump i halsen.

Holly Christensen fra Alaska har skudt gang i et megasejt projekt. Hun står nemlig bag The Magic Yarn Project, som er et frivilligt foretagende, der laver prinsesseparykker til børn, der har mistet deres hår på grund af kemobehandling.

Læs også: Gode grunde til at gøre gode gerninger

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ideen til projektet kom, da Hollys venindes datter fik kræft og mistede håret af behandlingen. Holly lavede derfor en smuk paryk, så pigen kunne føle sig som en Disney-prinsesse.

Hun startede med at lave parykker i sin garage, men efterspørgslen på de fine parykker blev hurtigt så stor, at hun måtte udvide, og nu holder hun workshops, hvor en masse frivillige møder op og laver parykker. Parykkerne er lavet af garn, der er skånsomt for de kræftramte børns hoveder, og de er bare så fine.

Læs også: Kræftramt teen i smukt fotoshoot

Parykkerne sendes rundt i hele verden – uden at modtagerne skal betale noget.

Se mere om det søde projekt her i videoen:

Husk, at du kan hjælpe med at knække cancer. Indsamlingen er i fuld gang, og du kan læse mere hos Kræftens Bekæmpelse.

I galleriet kan du læse om seje ting, stjernerne har gjort for deres fans:

10VILDTsejetingstjernernehargjortforderesfans

I 2013 brugte Harry en af sine fridage på at købe pizza for over 15.000 kroner, som han delte ud til hjemløse i Los Angeles. Hvor er det bare sejt gjort!
All Over
Miley har brugt hele det sidste år på udelukkende at gøre megaseje ting for sine fans. Først tog hun sin ven og fan, den hjemløse Jesse, med til VMA for at sætte fokus på hjemløshed, og lige nu samarbejder hun med Instagram om at fortælle hendes fans’ historier om transseksualitet.
All Over
Har du ikke set videoen af Macklemore, Ryan Lewis, Madonna og Queen Latifah, der sørger for, at 33 homoseksuelle par og fans bliver gift midt under Grammy Awards, skal du helt klart gøre det! Så sejt.
All Over
Da 1D-stjernen hørte om toårige Ruby Young, der kæmpede med børnesygdommen neuroblastom, startede han en kampagne for at indsamle 500.000 dollars til hende, så hun kunne få den nødvendige behandling.
All Over
Til Halloween mødte Emma Watson en niårig dreng i New York, som var klædt ud som Harry Potter, og han fik en helt særlig oplevelse. ”Undskyld mig, er du Harry Potter”, spurgte Emma drengen, som fik fremstammet et ja. ”Det er fantastisk, for jeg er Hermione Granger, og vi er bedste venner”, sagde hun så og gav ham et stort kram. Årh!
All Over
På Emmas og Andrews skilte står der:- Vi har lige fundet ud af, at der er paparazzier uden for den restaurant, vi spiser på. Så hvorfor ikke bruge den her mulighed til at sætte fokus på organisationer, der har brug for og fortjener det.
All Over
Justin fløj seksårige Avalanna, der var syg af kræft, til New York for at møde ham, og Justin sørgede for hende i flere omgange. Desværre døde den seje pige af sygdommen, hvilket fik Justin til at græde i et interview. Åh…
All Over
En døende fan spurgte Ed Sheeran, om han ville giftes, og han var så sød at sige ja, og han har også sendt hende flere søde videobeskeder.
All Over
Det er næsten umuligt at vælge imellem alle de fantastiske ting, Taylor Swift har gjort, for hun gør næsten en ny ting for sine fans hver eneste dag. Hun skriver gode råd til dem på sociale medier, inviterer sine fans hjem til sig selv til hyggedage, giver dem julegaver, betaler for syge fans’ behandlinger, flyver dem rundt til koncerter og meget, meget mere. Så sejt!
All Over
Tre Selena Gomez-fans var taget hele vejen fra Brasilien for at møde hende, og det skulle de selvfølgelig belønnes for. Så selv om Selena flygtede ud af lufthavnen for at slippe af med paparazzier, sørgede hun for, at de kom ind i hendes bil og kørte en tur med hende.
All Over

MestLæste