Mad & opskrifter

Er det her de sejeste chips EVER?

Af Marie Søndergaard 22. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi vil virkelig gerne have fingrene i en pose af de her helt specielle chips.

Vi er vilde med, når virksomheder tager et standpunkt og melder ud, at de støtter forskellige gode formål. Det har chips-brandet Doritos nu gjort, for de har nemlig lavet chips i alle regnbuens farver, der skal symbolisere Pride-flaget.

Læs også: 7 myter om slik, chips og andre søde sager

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Man kan ikke købe chipsene i butikkerne, men hvis man donerer penge til ”It Gets Better Project”, der støtter homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede unge, får man en pose med de farvestrålende chips tilsendt.

Læs også: Er sundt slik sundt?

Hvor sejt er det lige?!

I galleriet kan du se, hvordan du kan lave sunde chips!

Sundechips

Grønkålschips er vildt sunde! Vend grønkålsbladene i lidt olie, drys med salt og bag dem i 15 minutter ved 180 grader.
Pitachips er måske ikke det sundeste, du kan proppe i munden, men det er sundere end de traditionelle chips. Skær nogle grove pitabrød i trekanter, pensl dem med olivenolie og drys med salt og rosmarin. Bag dem i 20 minutter ved 190 grader.
Skær en squash i fine skiver, eventuelt på et mandolinjern. Pensl med olie, drys med salt og bag i 20 minutter ved 200 grader.
Laves på samme måde som squashchips.
Æblechips er selvfølgelig søde, men hvis du bare trænger til noget sprødt, er de et rigtig godt valg. De tager dog lidt længere at lave. Skær æblet i tynde skiver og bag dem ved 80 grader i to til tre timer.

Læs mere om