Tilbage i oktober meldte Facebook ud, at de var i gang med at teste nogle alternativer til den klassiske ”like”–knap, som man bruger, når man synes noget, nogle af ens venner har lagt op, er nice.

Læs også: Her er ordet du bruger mest på Facebook 

Og nu er Facebook så endelig kommet frem til, hvilke forskellige emojier – eller humørikoner om man vil – der skal kunne bruges i stedet for ”like”-knappen, og det er jo ret praktisk, for nogle gange kan statusopdateringer godt være sørgelige, og andre gange har man brug for at vise, at man flipper lidt mere ud over noget end bare at give et ”like” … Er I klar til at høre, hvilke emoji-ikoner der kommer?!

Okay, her kommer de: Du vil fremover kunne trykke på en ”sur”-emoji, en ”ked af det”-emoji, en ”wow”-emoji, en ”haha”-emoji og en ”love”-emoji. En ”yay”-emoji var også på tale, men den blev fjernet, da Facebook mente, den lignede ”like”-knappen for meget.

Læs også: Facebook hjælper dig med ekskæresten 

For at få ikonerne frem skal du holde ”like”-knappen nede, og så vil de nye emojier komme frem. Når du selv poster noget, så vil det også fremgå, hvor mange af hver emoji du har fået fra dine venner.

De nye Facebook-emojier skulle være lige på trapperne, og vi håber virkelig, der ikke går så lang tid endnu!

Her er 15 ting, som du måske ikke vidste om Facebook:

15 ting du ikke vidste om Facebook