Oplever du af og til, at du er dårlig til at få lavet dine opgaver, prioritere din tid, eller smider du alle dine papirer væk? Det er der nu råd for! Med de her fede apps kommer du meget lettere igennem både opgaver og planlægning. What's not to like?!

Camscanner
Selv om de fleste har computere eller iPads med i timerne, så kan det altså være meget rart lige at kradse lidt ned på en blok en gang imellem. Men det er altså bare lidt upraktisk med alle de noter og papirer, der bare ligger og flyder over det hele - og her kan Camscanner komme dig til undsætning! Appen kan nemlig tage billeder af dine noter, gemme og strukturere dem for dig! Appen er gratis.

Study Buddy
Har du svært ved at strukturere din tid? Study Buddy hjælper dig med at planlægge den mere effektivt med dens tidtager, som kan indstilles til forskellige formål. På den måde ved du, hvornår du skal arbejde, og hvornår du skal tage en pause. Den er virkelig smart, da du undgår at lave overspringshandlinger og får de pauser, som du har brug for! Find appen under Study Buddy Ezogo LLC, og den koster 8 kroner.

Læs også: De bedste selfie-apps

InClass
Med appen inClass får du lidt din egen onlinesekretær til at hjælpe dig med at holde styr på alle dine forskellige opgaver, deadlines og TO DO-lister. Appen er gratis.

Duolingo
Vi er efterhånden blevet ret så gode til at multitaske, og det bør udnyttes - især i eksamensperioder! Med appen Duolingo kan du f.eks. lære spansk, fransk eller Italiensk, mens du venter på bussen, ordner vasketøj eller laver mad. Med Duolingos sjove quizzer bliver det faktisk virkelig sjovt at lære et nyt sprog! Appen er gratis.

Læs også: Bliv skøn med selfieapps

Den Danske Ordbog
En god, dansk klassiker, som bare er megabrugbar at have på éns telefon! Med den her app kan du lynhurtigt slå ord, som du er i tvivl om, hvordan man staver til, op. Den er både brugbar i skolen, og hvis du lige skal skrive en tekst til Facebook eller Instagram, hvor du gerne vil undgå stavefejl. Appen er gratis.

De bedste foto-apps