Skønhed

Bliv smuk med skønhedsapps

Af Cecilie Rosfort-Nees 11. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din telefon skal selvfølgelig være fyldt med tøsede apps, som gør dig endnu smukkere og mere lækker. Her er 5 af vores favoritter …

Lækkert hår
Overvejer du en ny frisure? Med Bangstyle kan du få tonsvis af gode idéer til lækre hairstyles, ligesom du kan uploade et foto af din egen nye frisure. Perfekt til tøser, der går topmeget op i deres lokker!
Navn: Bangstyle
Pris: Gratis

Lille spejl på telefonen der …
Et spejl I lommen er et must, så du hele tiden kan tjekke, at makeuppen sidder, som den skal - og det er er helt klart en ekstrabonus, hvis spejlet sidder på din telefon. Tro os, det bliver din mest besøgte app!
Navn: Smartmirror
Pris: Gratis

Step by step
Drømmer du også om at have en privat makeupartist? Det her er nok det tætteste, du kommer på din helt egen sminkør - du får nemlig nemme step-by-step guides og gode råd til at få fikset de makeupfejl, du måske begår.
Navn: Makeup Forever Pocket Studio
Pris: Gratis

Læs også: Få motion med sjove apps!

Skønhed kommer indefra
Det er en sandt, men også lidt af en kliché - heldigvis findes der maaaaange flere fine citater om skønhed! Du får ét om dagen, hvis du nupper denne app, næste gang du besøger AppStore.
Navn: Daily Beauty Quotes
Pris: 19 kroner

Prøv noget nyt
Mascara, lipgloss og pudder - færdig! No, no! Med app'en Beautylish får du så meget inspiration og hjælp til dit makeuplook, at du er SÅ færdig med at vælge det samme look dag efter dag …
Navn: Beautylish
Pris: Gratis

Følg Beautybloggen på facebook!

MegetMere