Der er i øjeblikket rigtig meget opmærksomhed på, hvad konsekvenserne kan være, hvis man sender et nøgenbillede til andre. Det kan nemlig blive spredt, uden man er herre over det, og det gør altså rigtig ondt. Men nogle gange sker det bare, og så må man tage kampen op. Det har en 14-årig pige fra Belfast i Nordirland gjort! Det skriver The Guardian.

Læs også: Ariana Grande modbeviser nøgenbillede-rygte

Et nøgenbillede af hende er i flere omgange blevet delt på en ”shame”-side på Facebook, og hendes advokater mener, at det var forkert, at Facebook ikke satte sporing på det konkrete nøgenbillede, så det ville blive umuligt at lægge det op. Facebook mener derimod, at de alle gange fjernede det, så snart de blev gjort opmærksomme på, at det var der, og derfor har man prøvet at forhindre pigen i at sagsøge firmaet.

Læs også: Derfor slettede Justin Bieber sit nøgenbillede

Men nu har en dommer altså afgjort, at pigen gerne må sagsøge Facebook, fordi man ikke sørgede for at blokere billedet, der derimod blev ved med at blive lagt op. Det gør pigen så nu, samtidig med at hun også sagsøger den person, som første gang delte billedet på siden.

Vi håber det bedste for den 14-årige pige, og ser frem til at finde ud af, hvordan den her sag ender. Måske bliver den ikke den sidste af sin slags!

Herunder kan du læse, hvordan stjernerne tackler hate!

Sådan tackler stjernerne hate