Tid: 15 minutter.
Bagetid: 25 minutter.
Antal stykker: 35 små kvadrater

Det skal du bruge til lakridskage:
225 g smør
450 g brun farin
3 æg
3 spsk. lakridspulver
270 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
En mellemstor bradepande (25 x 35 cm)
Bagepapir

Sådan laver du lakridskage:

1. Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd bradepanden med bagepapir.

2. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.

3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.

4. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i cirka 25 minutter.

5. Lad din lakridskage afkøle, og skær den ud i 35 stykker på 5 x 5 cm.

Tips: Lakridspulver kan blandt andet købes i visse helsekostbutikker.

Find flere lækre opskrifter her.

Prøv flere lækre opskrifter:

Er du til lakrids og chokolade?






Jordbær-milkshake.







Ispinde med chokolade og kokos.