Mit liv

Sjove ting du kan lave på en solskinsdag

Af Stine Bødker Nielsen 25. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vejret er fantastisk, men du keeeder dig. Se her, hvad du kan give dig til, når solen skinner!

Juhuu, endelig skinner solen! Men hvad skal du give dig til? Hvis alle dine venner er af sted på ferie, kan det godt blive en lille smule ensomt, når nu vejret ellers er perfekt til en masse sjov, men du kan altså sagtens hygge dig i solskinnet alene!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Picnic med dagbog
Tag et tæppe og en madpakke under armen, og find en grøn plet, hvor du kan slå dig ned. Udnyt, at du endelig er helt alene og tag din dagbog med. Den kan du skrive i, mens du tænker og nyder det gode vejr.

Læs Vi Unge
Tag det nyeste Vi Unge med ud i solen - vi garanterer for god underholdning, mode og tips!

Gå på loppemarked
Hvis du gerne vil være ude i solen, men du synes, det er for kedeligt bare at ligge på et tæppe, så kan du tage på et marked i det fri. Måske kan du finde en fin lille ting til værelset eller et par seje vintage sko. Der er masser af loppemarkeder sommeren igennem. Se, om der er et tæt på dig på markedskalenderen.dk.

Dyrk motion
Der er mange måder at nyde solskinnet på. Den megasunde måde er ved at dyrke motion udenfor. Du kan for eksempel tage dig en løbetur, cykle en lang tur eller lave øvelser i haven.

Få flere idéer til udendørs motion, her!

Pluk en buket blomster
Gør dig selv en tjeneste, og gå ud i naturen. Find de fineste blomster du kan, og saml en buket, som du kan stille på dit værelse, så det dufter sødt og friskt de næste par dage. Nice!

Besøg dine bedsteforældre
Hvis du stadig har dine bedsteforældre, er det med at sætte pris på dem. Og selv om du ikke er et lille barn længere, er det stadig fedt at blive møgforkælet! Når solen skinner, og du har fri, er det den perfekte mulighed for at gribe cyklen og smutte en tur forbi dem. Hvis de bor langt væk, kan du i stedet invitere dem på besøg.

Gå en lang tur
Lav en god, lang playliste, som du kan have i ørene, og tag et par gode vandresko på. Så er du klar til en lang og sund gåtur! En god gåtur giver dig tid til at tænke tingene igennem, få idéer og så er det også god motion. Win!

Læs også: Christines fem sommerhits

Lav lækker sommermad
Der er nogle ting, som bare smager bedst i solskinsvejr. Og hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i at lave hjemmelavede is. Mums! Eller måske en nem og sund frugtsalat? Du kan også lave en evig sommer-klassiker: Koldskål. Spis det, mens du sidder på terrassen, noget græs eller bare på fortovskanten. Velbekomme!

Husk!
Solcreme, solcreme, solcreme! Vi kan ikke sige det nok! Når du er ude i solen, er det altid vigtigt at beskytte sig mod strålerne, også selv om luften måske er lidt kølig.

MestLæste