Mit liv

Sådan får du nye veninder

Af Julie Lund Mikkelsen 14. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du godt tænke dig at møde nogle nye søde mennesker? Så er det bare med at komme i gang! Der er nemlig masser af muligheder for at få en ny BFF snart…

Vil du gerne have en ny veninde? Desværre kan det nogle gange virke lidt uoverskueligt, hvor man lige skal møde sådan én henne! Men det behøver faktisk slet ikke være så svært. Vi giver dig nogle tips lige her:

Læs også: Hold en hyggelig veninde-julefrokost

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

INVITER TIL 'MØD MIN VENINDE'-FEST
Inviter en veninde til hyggedag hos dig, og sig, at hun skal invitere en af sine veninder med. Hendes veninde skal så invitere endnu en veninde - og så videre. På den måde får du samlet en masse nye mennesker. Arranger en lækker dag med ansigtsmasker og tøsehygge, så I rigtig kan lære hinanden at kende. Du møder helt sikkert nogle søde nye piger!

TAG BILLEDER
Hvis du skal til fest, så husk at tage kameraet med. Så kan du nemlig knipse en masse festbilleder af de søde gæster, du snakker med til festen. Bagefter kan du så spørge om, du ikke må få deres mail, så du kan sende billederne eller tagge dem på Facebook. Og voila, nu har du en rigtig god mulighed for at kontakte festgæsterne igen!

Læs også: Julegaveguide - 10 idéer til venindegaven

FÅ ET FRITIDSJOB
Et fritidsjob er et rigtig godt sted at møde nye mennesker - og måske finde en ny BFF. Hold øje med jobannoncer i avisen og på nettet, eller send selv en uopfordret ansøgning af sted! Og sørg så for at søge hen et sted, hvor du ved, der også arbejder andre unge mennesker. På den måde får du både en ny omgangskreds og lidt ekstra penge. Ja tak!

OPSØG EN GAMMEL VENINDE
Er der en gammel veninde, som du desværre har mistet kontakten til, og som du savner at hænge ud med? Nu skal du gøre noget ved det! Send en mail eller en sms, hvor du fortæller, at du er ked af, at det er så længe siden, I har set hinanden, og om I ikke skal mødes på en café eller tage en tur i biografen. Din veninde bliver helt sikkert megaglad for at høre fra dig!

FIND VENNER PÅ FACEBOOK
Du tjekker Facebook hver dag, gør du ikke? Så hvorfor ikke klikke dig til nye veninder? Hvis du for eksempel er kæmpe One Direction-fan eller elsker at spille håndbold, så find en gruppe eller en fanside på Facebook, som du kan tilmelde dig. På den måde kan du let komme i kontakt med andre tøser, der har samme interesse som dig.

Læs også: Støt din veninde når hun er ked af det

FÅ EN HOBBY
Hvis du ikke allerede går til noget i fritiden, så skal du da begynde på det. Et sportshold eller måske et sangkor er det perfekte sted at møde nye mennesker! Der vil helt sikkert blive gjort noget for, at I bliver rystet sammen, og I vil nok hurtigt blive rigtig tætte, fordi I har den samme interesse.