Mit liv

Pinligt: Taget med bukserne nede

Af Anonym 25. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor pinligt for pigen, der glemte, at døren ikke var låst og endte med at blive taget med bukserne nede!

Min pinlige historie startede en dag i skolen, hvor jeg skulle ud på toilettet for at sætte mit hår. Låsen var gået i stykker, så døren var ikke låst, hvilket ikke gjorde så meget, da jeg bare skulle sætte hår.

Efter mit hår var sat, kunne jeg mærke, at mit bind sad forkert, og selvfølgelig glemte jeg, at døren ikke var låst, så jeg trak bare bukser og underbukser ned for at sætte det ordentligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der gik ikke andet end fem sekunder, før fire drenge fra min årgang skubbede døren op. Jeg prøvede at trække bukserne op, så hurtigt jeg kunne, men det gik ikke hurtigt nok.

Først stod drengene bare og stirrede på mig, men derefter flækkede de af grin og pegede fingre af mig. Det var forfærdelig pinligt! Men det blev værre endnu, for bagefter gik de selvfølgelig rundt og sagde det til alle de andre, der var i skole den dag.

Der er nu gået tre måneder, og jeg hører stadig om det.

Hilsen pigen, som husker at bruge toilettet med lås næste gang.

Læs også:
Pinligt: Opkast på læreren
Pinligt: Med røven i vejret!
Pinligt: Flashede bryster

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.

MestLæste