Mit liv

Har du ikke en BFF?

Af Luise Gregersen 21. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bedste veninder er supernice at have, men hvad hvis du ikke har en? Se her, hvorfor det er helt okay, at du ikke har en BFF, og hvad du kan gøre ved det.

Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. Monica og Rachel. Taylor Swift og alle andre piger i Hollywood. Det virker som om, at uanset hvor du kigger hen, så har alle andre end dig en BFF.

Læs også: Derfor er det godt at have en drengeven

Du har måske mange andre veninder, som du føler dig tæt på, men du mangler hende, som er der for dig uanset hvad, og som du kan fortælle ALT til. For det er jo vildt vigtigt at have en BFF! Er det ikke?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nej, det er det faktisk ikke nødvendigvis. Jo, det er da meget rart at have en, man altid kan regne med, men en BFF er lidt lige som ekstra glasur på en virkelig lækker kage. Det er rart at have, men det gør ikke så meget, hvis det mangler.

Find andre venner
Det er selvfølgelig vigtigt, at du har nogen i dit liv, som du føler, du kan stole på, og som du kan betro dig til, når du har det dårligt. Men lige nu behøver det ikke at være en veninde, hvis du ikke føler, der er nogen i din omgangskreds, du har sådan et forhold til. Det kan lige så godt være din søster, mor eller en drengeven.

Læs også: Unfriend - Fire venindetyper du skal droppe

Vær social
Det er helt normalt, at du føler dig udenfor, hvis alle andre i klassen har en bedste veninde. Men der er ingen grund til at være bekymret! Så længde du har folk omkring dig, der sætter pris på dig og behandler dig godt, så er det lige meget, om du har en nær veninde lige nu. Det skal nok komme helt af sig selv på et tidspunkt!

Få nye venner
Vil du virkelig gerne have en bedste veninde? Så er der flere ting, du kan gøre. Det at score en BFF er faktisk lidt ligesom at score en fyr - det kræver tid, engagement og kemi! Få mange flere tips til, hvordan du får en bedste veninde lige her.

FashionableBFF’eristjerneland