Mit liv

Få en sommerferie-veninde

Af Line Sølvhøj Jensen 23. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvorfor ikke bruge sommerferien på at finde en sød veninde? Vi guider dig til, hvordan du finder en sommerferie-veninde.

Sommerferien er det oplagte tidspunkt at finde en nyd og sød veninde. Du skal nemlig ikke tænke på, om hun har masser af veninder derhjemme. Er hun på ferie med sine forældre, så har hun helt sikkert brug for en ferie-veninde, som hun kan have det sjovt med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det gode ved at finde en ferie-veninde er, at der ikke er andre venner, der kommer imellem jer. I har masser af tid til at lære hinanden at kende og får nogle virkelige sjove dage sammen på jeres ferie. Og I kan jo sagtens fortsætte jeres venskab, når I kommer hjem.

Hvordan finder du din ferie-veninde?
Når man er på ferie, så er man tit meget mere afslappet, og så kan det faktisk være lettere at komme i kontakt med nye mennesker. Ligesom du sikkert tit tjekker fyre ud, så kig dig også om efter piger på din alder, der skal med det samme fly, bor på den samme campingplads eller på det samme hotel.

Læs også: Fra veninder til bedste veninder.

Hvordan kommer du i kontakt med hende?
Du kan starte med at spørge hende, om hun er fra Danmark, hvor hun bor henne, hvor gammel hun er og hvor længe hun skal være på ferien. Så er samtalen skudt i gang. Det er helt normalt at hænge ud sammen med andre på ens alder, når man er på ferie, så du kan sagtens spørge hende, om hun vil med hen i kiosken og købe en is, med en tur ind til byen eller om hun har set de lækre fyre, der bor samme sted som jer.

Hvordan holder du kontakten på ferien?
Hvis I har snakket sammen og måske haft nogle hyggelige timer sammen, så spørg hende, om I ikke skal tage på stranden sammen næste dag eller følges til den fest, der er arrangeret næste aften. Du kan også spørge dine forældre, om hun må tage med jer ud og spise om aftenen.

Læs også: Pas på din veninde.

Hvad nu når I skal hjem?
Hvis I haft nogle supersjove dage sammen, hvorfor så ikke fortsætte jeres venskab, selv om I skal hjem om måske bor langt fra hinanden? Her får du tips til, hvordan I kan fortsætte jeres venskab:

• Aftal allerede nu en dag eller weekend, hvor I skal ses igen.
• Giv hinanden jeres adresser, så I kan være pennevenner.
• Bliv venner på Facebook, så I kan holde kontakten og udveksle jeres sjove feriebilleder.
• Ring til hende efter få dage. Hvis der går for længe, kan det være svært at snakke sammen.
• Har du fødselsdag kort tid efter, så inviter hende med.

Husk!
Din ferie-veninde behøver ikke at erstatte dine andre veninder. Det er jo fedt at have en, man kan snakke med, mens man er på ferie, og det er jo altid rart at kende nogen forskellige steder i Danmark - måske endda i Verden, hvis din ferie-veninde er fra et andet land.

Læs også: 10 gode grunde til at have en veninde.

MestLæste