1. Har du en veninde, du kan ringe eller sms'e til, så er det slut med kedelige tog- og busture!

2. Alle har dårlige dage, men at modtage en sød sms fra en veninde, kan redde de fleste.

3. Du er ude at shoppe og kan slet ikke beslutte dig for, hvilke sko der er fedest. Så er det skønt at have en veninde, der kan komme med sin mening om, hvilke sko hun synes, der er fedest til dig!

4. Søndage behøver slet ikke at være så kedelige! Del din søndag med en veninde, for det er så meget sjovere at være to.

Læs også: 111 gode venindefilm.

5. En veninde er uundværlig, når det gælder julegaveshopping. Din veninde kan hjælpe dig med at finde gaverne til dem, du aldrig ved, hvad du skal give! Desuden kan I, når I har fundet alle gaverne, sætte jer på en hyggelig cafe og drikke en kop varm kakao. Så er juleindkøbene slet ikke så slemme...

6. Kvajer du dig, er der ikke noget bedre end en veninde, som kan ændre det til en fantastisk sjov historie, og efter I har grint af det sammen, indser du, at det måske slet ikke var så pinligt.

Prøv også testen: Hvem er din veninde fra "Venner"?

7. En veninde lytter til dig, når du er ked af det, og hun vil altid gøre sit bedste for at trøste og hjælpe dig.

8. Det er fredag aften, og du skal i biografen med din nye fyr, men du har absolut intet tøj, du har lyst til at tage på! Din veninde kommer dig til undsætning og låner dig hendes fedeste sæt tøj, som du selvfølgelig ligner en million i.

9. Det er okay at have hemmeligheder, men nogle ting er godt at kunne dele med en, man kan stole på.

10. Det kan være SÅ kedeligt at lave lektier. Har du en veninde, du kan lave dem sammen med, er det meget hyggeligere, og samtidig kan I hjælpe hinanden, så I hurtigere bliver færdige.

Prøv også testen: Test dit forhold til veninderne.