bff
Mit liv

Det SKAL du vide om din BFF

Af Line Sølvhøj Jensen 22. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Veninder har bunkevis af hemmeligheder, men hvor meget ved du egentlig om din veninde? Her er 10 ting, du bare skal vide om din hende!

Test dig selv her, om du ved alt det, du skal vide om din veninde! I har sikkert mange hemmeligheder og skøre ting, I ved om hinanden, men ved I også disse ti ting?

Læs også: Hvornår er man veninder?

1. Om hun har haft sit første kys, og hvem det var med!
Har din veninde mon prøvet at kysse en fyr? Hvis, så ville hun helt sikkert have fortalt dig det, for det var sikkert ih så fantastisk, lidt skørt eller vildt pinligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Om hun lyver eller taler sandt!
Du skal kende din veninde så godt, at du med det samme kan høre, om hun taler lige fra hjertet, eller hun har gang i en røverhistorie!

3. Om hun nogensinde har snydt med en stil i skolen!
Shh! Det er tophemmeligt, men din veninde har helt sikkert visket det til dig, hvis hun har snydt i skolen - hvad hun selvføøøøølgelig ikke har!

4. Hvilken kendisfyr hun sukker mest efter!
I har sikkert siddet bag en lukket dør på værelset og snakket om, hvor fantastisk det ville være at snave Justin Bieber, Harry Styles eller måske Christopher, suk!

Læs også: 10 facebook-statusser vi hader at læse.

5. Hendes største hemmelighed!
- Og hvis du kender den, skal du huske at holde den hemmelig!

6. Om hun har været i seng med en fyr!
Det kan nemlig være rigtig rart at snakke med sine veninder om det med første gang- både så man føler sig mere sikker, men også så I kan snakke om, hvor dejligt det var.

7. Hvilken størrelse hun bruger i sko!
Mon ikke du har prøvet hendes sko en enkelt gang eller to? Så ved du helt sikkert, om hun bruger samme størrelse som dig eller ej!

Læs også: Sådan går du din veninde glad.

8. Hvad hendes yndlingsslik er!
- Og du kan jo overraske hende med en pose på en helt tilfældig dag - bare så hun ved, at hun betyder noget for dig ?

9. Hvilket billede hun har som baggrund på sin smartphone!
Jaa, kan du mon huske det?

10. Hvad hendes yndlingsbamse hedder!
Selv om I er seje teenagere, så har I helt sikkert jeres yndlingsbamse liggende et sted på værelse. Og mon ikke, hun har afsløret for dig, hvad hendes teddy hedder?

Læs også: Hold det perfekte pyjamasparty.

Her er 10 tegn på, hun er en god bff:

Titegnhunerengodbff

Hvis din BFF viser dig, at hun savner dig, når I ikke er sammen, så er det et tegn på, at hun er en virkelig god BFF. Måske ringer hun, sender dig snaps, eller også ser hun bare helt vildt glad ud, når hun ser dig, efter at I ikke har set hinanden i lang tid.
Foto: Shutterstock
En forudsætning for, at man er ægte veninder, er, at man kan fortælle hinanden ALT, uden det bliver fortalt videre. Kan hun holde på en hemmelighed, er hun en god BFF.
Foto: Shutterstock
Der findes ikke noget værre end at skrive til sin veninde og så bare aldrig få svar tilbage. Selvfølgelig er det okay, at der går lidt tid, inden hun svarer (du kan nemlig ikke altid forvente at få svar lige med det samme), men man kan godt forvente, at en BFF svarer på et tidspunkt.
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at du har det sjovt sammen med din BFF, men det er faktisk lige så vigtigt, at I kan være sammen uden at lave noget. I et venskab skal der nemlig være plads til, at man er stille, trætte og bare ligger og ser Netflix sammen, uden at nogen af jer siger noget. Kan I være stille sammen, uden at det bliver underligt, så er hun en ægte BFF!
Foto: Shutterstock
Veninder hjælper hinanden og gør hinanden tjenester. Det gælder både de sjove ting, men også ting som er kedelige! Hvis din veninde tilbyder dig sin hjælp engang imellem, er hun en virkelig god BFF.
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at din BFF respekterer dig og dine beslutninger, ligesom det er vigtigt, at du også respekterer hende. Ærlighed og respekt er altafgørende for et godt venskab.
Foto: Shutterstock
En rigtig BFF lytter, til det du siger, og interesserer sig for dig. Hvis hun glemmer alt, hvad du siger, og er ligeglad med ting, som du fortæller hende, selv om det betyder meget for dig – så bør du måske lige gøre hende opmærksom på, at hun bør stramme lidt op.
Foto: Shutterstock
Hvis hun er en rigtig, rigtig god BFF, så kan hun faktisk regne ud, hvad du tænker, før du har sagt det højt. Måske opdager hun, at du synes, en fyr er lidt cute, når I møder en vennegruppe af drenge, eller at du synes, en situation er super-akavet, før du har sagt noget højt. Man skal oftest have været veninder i lang tid, før man begynder at lægge mærke til de ting.
Foto: Shutterstock
Din veninde er en rigtig god BFF, hvis hun forstår dine interne jokes og din underlige humor, uden du behøver at forklare hende, hvad det går ud på.
Foto: Shutterstock
Noget, der virkelig karakteriserer en god BFF, er, at I bare har det fedt sammen, lige meget hvad I laver. Selvom nogle ting er kedelige, bliver de bare altid lidt sjovere, når hun er ved din side! Yay, det er en god BFF ♥
Foto: Shutterstock

MestLæste