Mit liv

Blog fra Vi Unges sprogrejse - 4

Af 0 27. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med EF Sprogrejser har Vi Unge sendt 13 piger af sted på en sprogrejse i London. Følg med i, hvordan det går på deres sprogrejse her.

Summeranza for fuld pedal

Vi har været til EF Summeranza, hvilket er en kæmpe sommerfest for EF-elever og EF-ledere. Det var en dag, vi havde set rigtig meget frem til!

Vi startede dagen rigtig tidligt med at tage til Thorpe Theme Park, som er en kæmpe stor forlystelsespark. Parken var fuld af en masse vilde og sjove forlystelser for enhver smag. Da vi havde været i parken i lidt tid, splittede vi os op. Nogle prøvede forlystelser i timevis, andre spiste og Nanna og Emilie var faktisk så trætte, at de tog sig en lille lur midt i alle hvinende fra de, der prøvede de vilde rutsjebaner. Men vi hyggede os i hvert fald alle!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter nogle timer i forlystelsesparken drog vi videre til, nok det de fleste havde set allermest frem til ved denne dag, nemlig selve Summeranza-festen. Her skulle Ke$ha give koncert, og vi som de eneste EF-elever fik VIP-adgang.

Læs også: Cool sprogrejse.

Da vi kom, var der hundredvis af EF-elever, og stemningen var helt i top. Vi må nok indrømme, at vi ikke kunne lade være med at føle os en smule famous, da vi fik vores VIP-billetter og kom ind i VIP-teltet, hvor de andre "very important persons" også var.

Her var der vildt lækker mad, god service, og vi fik også trænet vores journalistevner ved at interviewe en masse folk - blandt andet nogle dansere og nogle franske skuespillere. Midt i al luksussen kom der også en professionel fotograf hyret af Vi Unge hen til os for at lave et fotoshoot af os 13 piger på lige netop denne sprogrejse til artiklen om os i Vi Unge bladet nr. 13. Det var nu ret sjovt at blive fotograferet af en professionel fotograf, da det jo ikke lige er det, man er vant til at gøre hver dag. Så der følte vi os jo bare endnu mere famous!

Læs også: Gode grunde til at tage på sprogrejse.

Efter fotoshootet var det meningen, at vi skulle med til Ke$has pressemøde. Men, men, men... hendes manager oplyste os og alle de andre journalister, som var kommet fra alverdens lande, at ingen ville komme til at møde Ke$ha, da hun desværre var blevet lidt syg og derfor ikke kunne deltage. Tror I lige, man blev skuffet eller hvad? Such a diva!

Efter den triste nyhed gjorde vi os bare klar til at fyre den max af til koncerten med Ke$ha, som vi alle faktisk havde set rigtig meget frem til. Nogle var mere vilde med hende end andre. Nogle var faktisk ret så skuffede over hendes optræden, hvor andre var godt tilfredse og meget oppe at køre over hendes performance. Det, at vi ikke havde været til pressemødet inden, som vi ellers havde håbet på, tog måske lidt af den der "love on Ke$ha feeling" fra os, som vi havde, inden vi kom.

Men alt i alt var det en rigtig fed og hyggelig dag, som også bragte os tættere sammen. Og selv om der ikke blev noget pressemøde med the star, er vi sikre på, det er en dag, vi næppe vil glemme!

Læs flere blogindlæg her.

MestLæste