Mit liv

Blog fra Vi Unges sprogrejse - 1

Af 0 21. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I samarbejde med EF Sprogrejser har Vi Unge sendt 13 piger af sted på en sprogrejse i London. Følg med i, hvordan det går på deres sprogrejse her.

LONDON BABY!

Vi havde alle 13 sendt en ansøgning ind til Vi Unge og EF Sprogrejser uden forventninger om at komme med. Men vi blev valgt, og vi er nu godt i gang med at bruge tre uger af vores sommerferie i den fantastiske storby London.

Som I måske har læst lidt om i Vi Unge, foregår denne sprogrejse i Englands hovedstad i London. Vi var 13 heldige piger, som blev valgt ud af hundredvis af forventningsfulde ansøgere, og vi fik nu chancen for at arbejde med én af vores største interesser: journalistik!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Oveni har vi fået mulighed for at snakke og lære en masse engelsk og selvfølgelig at møde en masse nye mennesker.

Læs også: Gode grunde til at tage på sprogrejse.

Vi går til fester og snakker med andre jævnaldrende fra hele verden, men vi bruger også tiden på noget fornuftigt. Vi går nemlig i skole fem gange om ugen, hvilket er meget sjovere end det umiddelbart lyder.

Allerede et par dage efter vi fik at vide, at vi var med på sprogrejsen med Vi Unge, lavede én af pigerne en gruppe på Facebook, hvor vi alle kunne samles. Dag for dag kom der flere piger med i gruppen, og en dag var vi alle 13 samlet. Vi begyndte at chatte med hinanden, og vi fik hurtigt et indtryk af hinanden. Det fik os til at føle os mere sikre og trygge ved at skulle møde hinanden. Som tiden gik og vi lærte hinanden bedre at kende, føltes ventetiden længere og længere.

Endelig blev det den 6. juli - dagen, hvor vi skulle mødes i lufthavnen. Vi var alle virkelig spændte, og vores hoveder var fyldt med spørgsmål som: "Hvordan mon de andre piger er i virkeligheden?", "Kommer jeg til at passe ind i gruppen?" og "Vil der blive akavede øjeblikke?"

Vi mødtes ved 7-Eleven i Københavns Lufthavn, og det var godt endelig at se alle i virkeligheden; se, hvor høje folk var, tale med dem og høre deres stemmer. Alle var lidt generte i begyndelsen, men der gik ikke lang tid, før vi talte, grinede, hyggede os og drillede hinanden med vores forskellige accenter. Halvdelen af os er fra Jylland, én af os er fra Fyn og den anden halvdel er fra Sjælland, så det er virkelig sjovt at grine af hinandens udtryk, ord og måder at udtale sætningerne på. Ord som "kav" og "træls" og om det hedder en eller et elastik har været på listen over daglige diskussionsemner!

Vi føler allerede nu, at vi kender hinanden rigtig godt og føler, at vi har kendt hinanden meget længe. Derfor er det nemt for os at tale med de andre piger og skabe nye venskaber for livet! Vi taler med alle, griner med alle og laver sjov med alle, fuldstændig som om vi alle er en stor familie.

Læs også: En meget romantisk sprogrejse.

I skolen lærer vi selvfølgelig noget, men vi har det også helt vildt hyggeligt - både os piger og lærerne, som begge er 26-årige kvinder. Om aftenen sidder vi alle i kælderen på hotellet og drikker varm kakao, griner og snakker. Om morgenen er vi for det meste trætte, fordi vi går i seng aaaalt for sent, fordi al den snak på værelserne får os til at glemme, at der er en ny dag TIDLIGT næste morgen.

Men selv om vi er trætte, så får vi grinet enormt meget på denne tur. Af og til siges denne sætning: "Åh, jeg har ondt i min mave, jeg griner for meget!'' Som en af pigerne sagde: "Det er faktisk lidt lige som netdating!" - og ja, det er det rent faktisk. Vi mødte hinanden på internettet, og derefter mødtes vi så 'in real life'. Nu er vi alle i et "forhold", hvor vi kan fortælle hinanden stort set alt.

Én ting er helt sikkert: vi har afgjort alle skabt nye venskaber, nye venskaber for livet!

Har du også lyst til at komme på sprogrejse? Læs mere på http://www.ef-danmark.dk/lt/.

MestLæste