vi unges blog

En meget romantisk sprogrejse

Af Mie Line Christensen 2. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Mie Line fik en helt særlig oplevelse, da hun var på sprogrejse på Malta. Læs hendes søde historie her.

I 2008 var jeg på sprogrejse på Malta, og det var en superfed oplevelse, som jeg aldrig glemmer, og som jeg gerne vil dele med jer!

Jeg ankom til Københavns lufthavn, og var meget spændt. Jeg havde snakket med en pige over Facebook, som skulle rejse med sin veninde, og jeg faldt hurtigt i snak med dem. Det var derfor helt oplagt, at jeg skulle bo sammen med de to piger dernede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv om vi var helt smadret efter turen, tog vi i byen. Vi tog ned til et diskotek, der hed Axis, og der mødte vi en masse unge fra andre lande. Inden længe snakkede vi alle sammen, og det var en god måde at blive rystet sammen på.

[faktaBox]Da vi startede i skolen, stod der cirka 150 unge og ventede på at blive fordelt i klasserne. Jeg fik øje på en fyr, som havde de flotteste brune øjne. Vi blev fordelt i klasserne, og da jeg gik ind i klassen, sad ham, jeg havde fået øje på.

De første dage gik ret hurtigt, og jeg fik rigtig mange gode venner. Og så var der altså ret god kemi mellem mig og den her fyr, der hed Jorge, og som var spanier.

En aften skulle vi med et skib ud og bade ved et rigtig flot hav, og på vejen hjem var der fest på båden. Jeg var spændt, for jeg ville gerne snakke endnu mere med Jorge. Desværre var det lidt svært at komme i snak med ham, fordi hans venner sværmede om ham.

Da musikken begyndte, gik min veninde, Patricia, og jeg ud på dansegulvet. Jorge kom også hen til os med hans venner, og vi begyndte at danse. Pludselig tog han mig ind til sig og kyssede mig!

Dagen efter i skolen piftede hans venner, da jeg kom ind i klassen. Jorge smilte til mig, og jeg smilte tilbage. Om aftenen var vi igen på diskotek. På et tidspunkt så jeg Jorge, så Patricia og jeg gik hen til ham og hans ven. Patricia var ret vild med Jorges ven, og de tog os med ned til standen, hvor der var den flotteste udsigt.

De næste uger var vi alle fire sammen, og Jorge og jeg havde fået følelser for hinanden. Derfor var det også rigtig hårdt at sige farvel, da jeg skulle hjem. Men vi vidste også, at det aldrig ville gå mellem os, når jeg boede i Danmark, og han boede i Spanien.

I dag snakker jeg stadig med de veninder, jeg fik dernede, og vi ses engang i mellem. Jorge og jeg skriver nogle gange sammen, og vi er faktisk blevet rigtig gode venner.

KH Mie Line

MestLæste