vi unges blog

Cool sprogrejse!

Af Katrine Lund 22. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubii, jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk tur på Malta med EF Sprogrejser, og det var altså bare helt vildt sjovt! Nu kan du vinde samme tur her på viunge.dk

Alle var vildt glade, og jeg oplevede de vildeste ting. Jeg var blandt andet på sightseeing, spillede volleyball, badede på stranden og var også til et kæmpe beach party. Der var så mange seje aktiviteter og en masse at snakke med både fra Danmark og mange andre lande. Og så er Malta altså også bare et rigtig smukt og skønt land, hvor du rigtig kan fejre, at det er sommerferie. Det er virkelig en uforglemmelig oplevelse, som jeg vil anbefale til alle jer tøser derude! Lige nu kan en heldig vinder også komme af sted på samme tur, som jeg var. Se konkurrencen her!

Du rejser af sted med danske guider, som er supersøde og sjove, og som er med til at give dig en rigtig god og tryg oplevelse. De lokale ledere på stederne er med til at sætte gang i den til festerne og sørge for, at dig og de andre elever får set en masse spændende ting og svar på alle jeres spørgsmål.

Det er nemt at få venner og veninder, og du vil helt klart få et rigtig godt fællesskab, som vil gøre turen til noget helt specielt. [faktaBox]

I kan læse meget mere om min tur i Vi Unge nr. 11 eller på www.EF.com, og så kan den heldge vinder af vores superfed konkurrence glæde sig til at komme med i Vi Unge bladet. Skynd dig og deltag lige her!

Fortsat god sommer til jer alle!

Knus Frk. Lund

Læs mere om

MegetMere