Mit liv

Apps til skolen

Af Luise Gregersen 9. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skolen er startet igen, og forude lurer eksamen og terminsprøver. Vil du gerne score et par 12-taller undervejs? Vi viser dig, hvilke apps der gør dig bedre i skolen!

Det er ikke altid lige spændende at gå i skole, men med de rigtige apps kan det faktisk blive en del sjovere! Vi har samlet de bedste apps, der hjælper dig med at holde styr på dine noter, og hjælper dig med lektierne.

Læs også: Bliv endnu bedre i skolen

Duolingo
Hvis du har et fremmedsprog i skolen, som du gerne vil være bedre til, er Duolingo app'en lige noget for dig, for den kan nemlig lære dig både tysk, fransk, spansk, engelsk, italiensk og portugisisk! Duolingo er faktisk en slags spil, der gør dig bedre til det sprog, du gerne vil lære. Du optjener point ved at oversætte, lytte og tale ind i telefonens mikrofon. Det er vildt sjovt og giver dig lyst til at øve dig hele tiden! På den måde bliver du hurtigt et sandt sprog-geni. Hej, 12-tal!

Evernote
Evernote er perfekt, hvis du er et ordensmenneske, der elsker at have styr på sagerne! I app'en kan du tage noter, lave huskelister og to do-lister, som du kan synkronisere med dine andre enheder. Det er især smart, hvis du også har en tablet eller en computer. Du kan også gemme billeder af dine skolebøger eller det, din lærer skriver på tavlen. På den måde er det hele samlet og organiseret på ét sted. Smart!

Læs også: Sådan bliver du lærernes yndling

MyHomework Student Planner
MyHomework er en superflot app, der hjælper dig med at huske dine lektier. Den holder styr på dine timer, dine lektier, eksamener og andre opgaver i en smart kalender. Hvis du for eksempel skal aflevere en dansk stil på onsdag, minder app'en dig om det, indtil du markerer, at stilen er færdig. Så glemmer du aldrig en aflevering igen!

Dropbox
Hvis du ikke allerede har Dropbox, så er det på tide! App'en er især genial, hvis du skal lave et gruppeprojekt. Med Dropbox kan du nemt dele noter og andre ting med dine gruppekammerater, så I kan holde styr på det hele på ét sted. Du kan også bruge Dropbox, selvom du ikke er i en gruppe. App'en er nemlig supersmart til at gemme dine filer og billeder, så du altid har en backup af dine lektier. Så er der ingen undskyldninger, hvis din computer bryder sammen.

Læs også: 7 tips til gode karakterer

Graphing Calculator
Har du glemt din lommeregner? Den, din telefon er født med, er altså ikke helt god nok, hvis du skal lave grafer og regne ud, hvad pokker X er. Graphing Calculator kan måske ikke helt det samme, som den dyre lommeregner du normalt bruger til de svære udregninger, men til gengæld er den helt gratis! Den kan både lave statistiske udregninger, tabeller med både X- og Y-akse, beregne arealer, fart, densitet, masse, volumen og og og… Kort sagt er app'en en ægte life saver, hvis dine hadefag er matematik og fysik!

MegetMere