vinterferie
Mit liv

7 tips til at få den allerbedste vinterferie

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 11. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ahh, sådan en uges ferie er jo lige, hvad man har brug for her i februar! Ved du ikke helt, hvad du skal bruge din vinterferie på? Så læs videre, og få en masse inspiration her.

Vinteren kan være hård at komme igennem, og når alle dage bare er lange og mørke, kan energidepoterne godt være helt drænede. Heldigvis viser kalenderen nu vinterferie, og med de her syv ideer får du den bedste uge, så du er helt klar til at vende tilbage til vinterhverdagen igen.

Tips til din vinterferie:

Læs også: Derfor er det fedt at have vinterferie

Spil-aften
Invitér dine yndlingspiger til en sjov spilaften, hvor I spiser snacks og hygger med nogle sjove brætspil!

Få en ny veninde
Det er koldt udenfor, og du gider måske ikke vandre rundt i gaderne for at finde en ny veninde. Heldigvis giver de sociale medier dig en masse muligheder for at styrke dine eksisterende bekendtskaber eller få helt nye veninder. 

Klar, parat, bag!
Eftermiddagshygge med et nybagt stykke kage? Ja tak! Find en opskrift på din yndlingskage, og kom i gang i køkkenet. Så kan du dele det færdige resultat med din familie, dine venner eller æde hele kagen selv, he, he.

Læs en bog
Endelig har du tid til at begrave dig selv i en spændende bog. Du har helt sikkert én stående på hylden, som du længe har haft lyst til at gå i gang med. Gør læsestunden ekstra hyggelig med et stearinlys, et blødt tæppe og en kop te.

Læs også: Få den perfekte Valentins Dag

Walk ’n’ talk
Er det ikke, som om man får de allerbedste snakke, når man går en tur sammen? Tag din mor under armen, pak jer godt ind, og gå en megalang tur, hvor I kan få snakket om alt muligt. Og drik da lige en varm kakao, når I kommer hjem.

Besøg dit crush
Har dig og dit crush skrevet sammen i lang tid? Så er det måske her i vinterferien, I endelig skal hænge ud sammen hjemme ved en af jer. I det nye Vi Unge får du tips, hvis du er lidt nervøs for at skulle hænge ud med dit crush.

Vær længe oppe
Et seriemaraton indtil klokken to om natten er ikke supersmart, hvis du skal i skole dagen efter, men det skal du jo ikke i denne uge, så du kan sagtens tage en rigtig hyggenat foran skærmen med din yndlingsserie.

Skal du rejse i vinterferien? Få pakketips i galleriet:

Paktilvinterferien

En tørshampoo er genial at have med på ferie - du kan bruge den til at rense dit hår med og samtidig give det masser af volumen. Prisen for denne tørshampoo fra Batiste er 45 kroner.   
Foto: Pr
Dine negle skal selvfølgelig være lækre, selv om du har ferie! Hvis du tager små neglelakker med, har du plads til flere. Mavala laver nogle cute, små neglelakker til 39,95 kroner stykket.   
Foto: Pr
Deoen her fra Matas til 16,95 kroner er mikroskopisk og derfor perfekt til din rejsetaske - hvis du ikke får brugt den op, mens du er på ski- eller badeferie, er den perfekt at have med i sportstasken til hverdag. 
Foto: Pr
Både badeferie og skiferie er hårde sager for dit hår. Husk derfor at tage en lækker hårkur med, som du kan forkæle dit hår med. Hårkuren her er fra Matas og koster kun 16,95 kroner.   
Foto: Pr
En skintonic fjerner de allersidste rester af snavs og makeup fra dit ansigt - derfor er det en god idé at slutte din hudplejerutine af med en omgang skintonic, inden du tager creme på. Skintonic'en her fra Matas til 16,95 kroner indeholder hverken parfume eller parabener.    
Foto: Pr
Er det bare os, eller glemmer man altid at tage makeupfjerner med på ferie? Hvis du helst vil have én uden parfume og parabener, og som samtidig er effektiv, er det måske denne fra Matas til 16,95 kroner, du skal skrive på pakkelisten ... 
Foto: Pr
Du kan ikke undvære en solcreme, når du skal sydpå - den lille tube her med 80 ml. er ikke nok til hele din ferie, men du kan have den med i lommen eller tasken og på den måde nemt tage lidt ekstra solcreme på i løbet af dagen. Prisen er 34,95 kroner hos Matas.   
Foto: Pr
Hvis den vaskegelé, du plejer at bruge, er stor og klodset, så køb en lille vaskegelé som denne fra Matas til 16,95 kroner. Vaskegeléen egner sig til normal/kombineret hud, renser mildt dit ansigt og efterlader din hud frisk og blød.  
Foto: Pr
En omgang neglelakfjerner, der er løbet ud kan ødelægge både din toilettaske, dens indhold og en ellers god dag. Slip for udheld og pak i stedet de supersmarte neglelakfjernerpads fra Mavala, som med garanti ikke løber ikke i din toilettaske. Prisen for 30 stk. er 47,95 kroner.  
Foto: Pr
Det er besværligt at tage din pudder og din pudderbørste med op i flyet - men hvis du alligevel godt vil have mulighed for at tage lidt pudder på efter en lang flyvetur, så skal du da have fat i den smarte pudderbørste her fra M. Cosmetics til 69,95 kroner. 
Foto: Pr

Hvis du har en shampoo, du er glad for, så tjek lige, om man kan få den i en lille, fiks rejsestørrelse, så du ikke behøver slæbe den store dunk med ... Denne shampoo med granatæble, som gør dit hår superblødt og nemt er rede ud, er fra Matas og koster 16,95 kroner.

Foto: Pr

Læs mere om

MegetMere