Krop & Sind

Få den perfekte Valentines Dag

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Valentines Dag nærmer sig med hastige skridt, men har du styr på, hvad du skal lave? Læs her, hvordan du får den perfekte Valentines Dag!

Valentines Dag er årets helt store kærlighedsdag, og vi elsker kærlighed på Vi Unge! Heldigvis er der mange forskellige muligheder for, hvad man kan lave, og vi har prøvet at samle de bedste, så du kan få den helt perfekte dag.

Supergodt selskab

Det vigtigste ved Valentines Dag er, at du er sammen med nogle, du holder af. Så har du ikke allerede fået en aftale med ham den søde, er det bare med at få det gjort. Men husk, at det også kan være hyggeligt at bruge dagen som en anledning til at hygge med en god veninde eller familien!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Find en fyr inden Valentines Dag

Masser af kærlighedsfilm

Der er altid en god grund til at se en rigtig romantisk kærlighedsfilm, men på Valentines Dag er det simpelthen et must! "How to Lose a Guy In 10 Days", "50 First Dates", "Love Actually", "The Notebook", "Remember Me", "The Wedding Planner", "Titanic", "Kærlighed ved første hik", "The Last Song", "High School Musical", "Dear John", "Dirty Dancing" og selvfølgelig "Valentines Day", er alle vildt gode muligheder, der vil give en rigtig romantisk stemning, hvor der måske kan blive brug for et par lommetørklæder til at tørre øjnene!

Læs også: De bedste film på Netflix

Restaurant eller café

Det er så hyggeligt at tage ud og spise med en, man holder af. Find et godt sted sammen med din kæreste, veninde eller familie, og forkæl jer selv med noget lækkert mad.

Læs også: 10 seje citater om kærlighed

En spændende date

Heldigvis er det både weekend og vinterferie, så der er god chance for, at der er nogle spændende arrangementer i nærheden af dig. Undersøg om der er nogle spændende koncerter eller events i dit område og få en anderledes oplevelse. I kan for eksempel tage til en Zoo, en tur i svømmehallen, ud og bowle eller udnytte årstiden og stå på skøjter.

Læs også: Test: Hvad skal du lave på Valentines Dag?

Det sikre hit

Biografen er altid en god mulighed, når man skal på date med ham den søde eller bare have tøsehygge med en god veninde. I behøver ikke se en romantisk film, da der altid er en hyggelig stemning, når man er i biografen med en, man holder af. Og glem ikke popcorn og sodavand!

Forkæl dig selv

Valentines Dag handler i høj grad om forkælelse, og hvis din kæreste eller dit crush er rigtig sød, kan du håbe på en omgang massage. Men har du bare lyst til at forkæle dig selv, er det oplagt at lægge en ansigtsmaske, bruge en hårkur eller lave et dejligt fodbad.

Læs også: Opskrift: Kyskager til Valentines Dag

Giv gaver

Det er så hyggeligt at give gaver til hinanden, og det behøver slet ikke at være nogle særligt store ting. Forkæl din kæreste, dit crush eller din veninde med en lille sød gave, der vil gøre personen glad. Det er tanken, der tæller, og uanset gavens størrelse, betyder det ægte kærlighed, når man giver en gave på Valentines Dag.
Hvad skal du på Valentines Dag?

MestLæste