Mit liv

16 trin til at blive BFFs!

Af Louise Haack 4. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tag med på et sjovt throwback, hvor du og din bestie helt sikkert kommer til at grine over jeres akavede første snak og alle de andre ting, der har gjort jer til bedste veninder.

Har du ikke en BFF?

Det er ikke alle piger, der har en BFF – og det er slet ikke nødvendigt at have en bedste veninde, hvis man ikke har lyst til det. Men hvis du gerne vil finde en rigtig god og tæt veninde, så prøv at holde øje med, om der er en sød pige i din vennekreds eller på din skole, som du godt kunne tænke dig at lære bedre at kende. Så kan du bruge listen her til at se, hvordan I skal gå fra at være bekendte til at blive bedste veninder.

1. Akavet smalltalk

Du siger hej, og hun siger hej, når I møder hinanden, og så går I ellers hurtigt forbi hinanden for at undgå akavet smalltalk om alt og intet. Sådan er det næsten altid, når man snakker med nye menne-sker, selv om de virker helt vildt søde. Også selv om I senere bliver bedste veninder.

2. Mærkelige vink

I ved stadig ikke helt, hvad I skal snakke om, når I møder hinanden, men I har snakket sammen et par gange, og derfor bliver I nødt til at vinke til hinanden eller hviske: »Hej«, når I får øje på hinanden på gågaden eller i supermarkedet. Åh, altså!

3. Søde komplimenter til hinanden

»Dine nye sko er vildt flotte« eller »Din top er for nice«. I skal jo nærmest score hinanden som veninder, så I kommer helt sikkert til at give hinanden komplimenter en gang imellem. Læs også: Sådan opmunter du en trist veninde

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

4. »Du har fået en ny følger«

Det er så hyggeligt at følge hinanden på Instagram, og I opdager helt sikkert nogle ting om hinanden, som I ikke vidste i forvejen. For eksempel at I begge elsker pizza, eller at I begge har en hund som kæledyr. Megafedt, for så har I jo noget rigtigt at snakke om, næste gang I bumper ind i hinanden.

5. Den første rigtige snak

Det er så meget nemmere at snakke rigtigt sammen, når I ved lidt mere om hinanden. Du kan for eksempel snakke med din kommende bestie om det, du har set, hun har lagt op på Instagram eller Snapchat i weekenden.

6. »Vil du med hjem til mig efter skole?«

På et eller andet tidspunkt skal en af jer tage mod til sig og spørge, om I skal hænge ud sammen en dag. Ellers bliver I aldrig bedste veninder. Men hey ... Det er jo helt okay bare at skrive på Messenger og spørge, om hun skal noget på lørdag, eller om hun vil med dig i biffen.

7, Det uforglemmelige »BFF«-øjeblik

Hvis jeres venskab virkelig er »meant to be«, så vil I helt sikkert opleve det her øjeblik en af de første gange, I er rigtigt sammen. Det øjeblik, hvor I begge to tænker: »Shit, hun er sød – vi SKAL bare være megagode venner« og kan se på hinanden, at I begge to har det sådan. Yay!

8. Konstante opdateringer fra hinanden

Der går ikke fem minutter, fra I har sendt en besked til hinanden, til I har svaret. I ved altid, hvad den anden laver, og så snart der sker noget i jeres liv, deler I det med hinanden. Læs også: Hvad gør en veninde god?

9. Sammen som søstre

Det kan godt være, at I bare er veninder, men I kunne lige så godt være søstre, for I er sammen hele tiden!

10. Koncerter, sleepovers og biografture

Der er ingenting, I ikke laver sammen, og I lægger altid en masse spændende planer for, hvad I skal lave. I tager på shopping, i biffen, på stranden og arrangerer sleepovers hos hinanden, og I bruger alle jeres penge på at lave sjove ting sammen.

11. Som Peter Plys og Grisling

»Gode venner kan lave alting sammen, men kun de bedste venner kan lave ingenting sammen«. Sådan siger Peter Plys til Grisling, og sådan er det også for jer nu. Selv om I elsker at lave ting sammen, så er I lige så tit sammen uden at lave noget som helst. Så dejligt!

12. Alt for dig

Uanset hvilke planer I ellers havde, så er det bare megavigtigt for jer, at I altid er der for hinanden, når I har brug for det. Derfor kan I godt finde på at aflyse andre aftaler, hvis én af jer har brug for, at I skal være sammen. Det er megasødt!

13. De svære beslutninger

Skal du vælge STX eller HTX? Skal du slå op med din kæreste eller tilgive ham? Skal du købe de mørkeblå eller de sorte jeans? Det er vildt godt, at I har hinanden til at hjælpe med at tage alle mulige svære beslutninger. I snakker om det og laver lister over plusser og minusser for at komme frem til den rette beslutning og støtter altid hinanden i de ting, I gør.

14. Jeg savner dig!

Livet føles lidt trist, og savnet er kæmpestort, når en af jer er på ferie, eller I skal begynde på hver jeres uddannelse, så I ikke længere kan se hinanden hver dag. Snøft!

15. Ingenting ændrer sig

Uanset om der går en dag, en uge eller en måned, mellem at I ser hinanden, er der ingenting, der ændrer sig. I har det altid rart sammen, I har altid noget at snakke om, og I føler jer totalt trygge ved hinanden. Dét er venindekærlighed!

16. Best Friends Forever

Når I tænker på fremtiden, kan I se jeres venskab for jer. I bliver ældre, møder søde fyre, tager en uddannelse, får knust jeres hjerter, rejser til udlandet og opfører jer skørt til fester. Og I gør det hele sammen. For I er veninder for evigt!