Mit liv

10 tegn på at hun er din BFF

Af Luise Gregersen 9. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne vide, om hun er din ”Best Friend Forever”? Her er ti tegn på, at I vil være veninder for livet!

Du og din bedste veninde laver alting sammen, men hvordan ved du, om I stadig kommer til at holde pyjamasparties på plejehjemmet? Vi har fundet ti tegn, der beviser, at hun er din BFF!

Tag testen: Hvilken veninde-sang passer til jer?

1. Hun ved præcis, hvad der hænger i dit tøjskab, og hun ved også præcis, hvad du mener, når du siger: "Du ved nok den der top, jeg købte, da det regnede, og som jeg spildte Cocio på?"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Hun ved præcis, hvordan du ser ud, når du græder, og hun kan se og høre på din gråd, om du er sur, ked af det, irriteret eller skuffet.

3. Hun ved, hvor vigtigt det er, at hun liker ALT det, du lægger ud på både Instagram, facebook og twitter inden for fem minutter!

Læs også: Sådan gør du din veninde glad

4. Hun forstår, hvorfor hver eneste besked, du sender til dit crush, absolut skal gennemgås ned til mindste detalje. Tegnsætning, emojis og forkortelser er jo SÅ vigtige!

5. I kan kommunikere uden ord kun ved hjælp af blikke, grynt og andre underlige lyde, der er fuldstændigt uforståelige for alle andre.

6. Du er i uafbrudt kontakt med hende enten på Snapchat, facebook eller sms. I savner nemlig hinanden uudholdeligt meget, når I ikke er sammen.

Læs også: 10 ting du skal vide om din BFF

7. Når du ikke hænger ud med hende, spørger folk altid overrasket, hvor hun er.

8. Hvis der er én, der sårer dig, så bliver din veninde mindst lige så vred på vedkommende, som du gør!

9. Hun siger altid sandheden til dig, også selvom det måske ikke er det, du har mest lyst til at høre.

10. I ved hver især, hvem den anden minder mest om I jeres yndlingsserier. Du er for eksempel totalt Blair, mens hun er meget mere Serena. Eller måske er du den fødte Aria, og hun er totalt Spencer!