kærlighed

Scor ham på værelset

Af Stine Kærsgaard 29. juni 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få de helt afgørende fifs til, hvordan du scorer dit crush, når I er sammen på værelset.

Hvis du får en rigtig sød fyr på besøg hjemme hos dig, så er det altså rart lige at være lidt forberedt. Man kommer nemlig hurtigere til at kramme eller kysse hinanden, når stemningen og omgivelserne er helt perfekte. Læs her, om dit værelse gør dig scoreklar:

Læs også: 6 beskeder, der ødelægger din flirt 

I skal sidde godt

Tjek først, om der er et sted på dit værelse, hvor I kan sidde behageligt. Hvis I skal sidde på din seng, kan du lægge en masse puder, så den fremstår lidt mere som en sofa.

Lad tonerne forføre jer

Man kan ikke komme udenom, at musik skaber en nice stemning. Vælg dine yndlingssange og måske særligt de lidt mere rolige af dem, så I stadig kan snakke og høre hinanden. Lav så en playliste, som du kan bruge, når nu dit crush kommer og besøger dig. Hvis du ikke helt ved, hvilke sange, du skal vælge, så tjek forskellige score-playlister ud på nettet.

Lyset har stor betydning

Musikken er vigtig – men det er lyset også! For at skabe den perfekte stemning, så sørg for at dæmpe belysningen en smule. Måske kan du nøjes med at have en lille lampe tændt ovre i hjørnet, en lyskæde og nogle stearinlys. Husk dog at slukke dem, når I går fra værelset!

Giv dine forældre besked

Når dit crush kommer, så er det altså en meget god idé lige at sige det til dine forældre. Situationen kan nemlig hurtig blive en anelse akavet, hvis din far kommer syngende ind og får et chok, fordi han ikke havde forventet, du havde gæster.

Læs også: Hjælp! jeg tør ikke snakke med mit crush 

Duften skal være behagelig

Der dufter garanteret allerede helt fint på dit værelse, men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, når dit crush kommer, så kan du tænde et duftlys, så der appelleres til alle jeres sanser. Prøv et med en frisk duft, da de søde godt kan blive lidt for tunge – roser og kokos kan godt blive lidt for meget for de fleste fyre …

Hav nogle spændende ting liggende fremme

Hvis du er bange for, at der skal blive pinlig tavshed, så kan du have nogle ting liggende fremme, som I kan snakke om. Det kan være noget grineren, som du har købt på en ferie, en ny teen-bog eller nogle billetter til en koncert. Så kan du altid hive dem frem og sige: ”Hey, jeg skal høre Rihanna til næste år, hvornår var du til koncert sidste år?”, hvis stemningen bliver akavet.

Tjek lige de her 10 nusse-tricks ud ...

10nussetricksduSKALkende

Et af nøgleordene, når man skal nusse, er afveksling, da for meget berøring de samme steder godt kan være mere irriterende end behageligt! Veksl mellem bløde strøg og hårde tag. Prøv dig frem – kropssproget vil afsløre, hvad han eller hun allerbedst kan lide.

 

Læberne kan bruges til andet end at kysse med – man kan også sagtens nusse med dem. Kør dem let mod hans eller hendes hud, giv små tantekys på halsen, eller lad dem forsigtigt røre ørerne. Hvis du samtidig lader ham eller hende mærke din vejrtrækning og bider let i øreflippen, kan du godt regne med, at det bliver taget godt imod.

 

Det er en klassiker, fordi det virker! Ofte er det bedst, hvis du veksler mellem lange strøg og små cirkelbevægelser, og det fungerer godt både at bruge dine fingerspidser og hele din håndflade.

Lige så meget som berøringer kan sende varme strømme ned gennem kroppen, kan søde ord og komplimenter også gøre det. Læg mærke til nogle ting ved personens krop, som du kan lide, og som gør vedkommende speciel i dine øjne, og fortæl det. Han eller hun bliver gladere, end du tror.

Lige meget om din kæreste har langt eller kort hår, er det bare virkelig skønt at blive nusset i håret! Det fungerer godt, hvis du både kører dine fingre blidt igennem håret og tager hårdere fat i det. Nus i håret og i hovedbunden er megaafstressende, og hvis du gør det godt, falder personen måske helt i søvn … 

Lår og balder er på listen over drengenes erogene zoner, så de kropsdele må du ikke overse! Ligesom du helt sikkert synes, at det er dejligt at blive aet på låret, synes din kæreste det også. Pas dog på ikke at gøre det for blidt, da det godt kan kilde lidt!

Nakken og halsen er nogle af de allermest følsomme steder på kroppen! Kys ham eller hende på halsen, masser i nakken, og prøv også at holde hånden stille i nakken, og leg lidt med nakkehårene mellem dine fingre.

Hvis du er sammen med en fyr, så giv hans ”maskuline kropsdele” masser af opmærksomhed! Kig på hans muskler og rør ved dem – han vil elske det!

Hænderne er virkelig følsomme, og det kan være superpirrende, hvis du rører på dem de rigtige steder! Brug en fingerspids til at lave cirkelbevægelser i håndfladen, og kør dine negle ned af hans eller hendes fingre. 

Til sidst er det vigtigt at huske på, at man aldrig kan følge en manual til punkt og prikke, da alle er forskellige. Hvor én elsker at blive aet på maven, synes en anden måske, at det kilder og er vildt ubehageligt! Prøv dig derfor frem, og øv dig i at læse hvilke berøringer, din kæreste eller dit crush allerbedst kan lide.

MegetMere