kærlighed

Øv, mit crush er ikke vild med mig

Af Susie Pedersen 24. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du, at dit crush ikke gengælder dine følelser? Se her, hvordan du kommer videre.

Desværre sker det, at man har et crush, hvor følelserne ikke er gengældt. Det er vildt surt, men det eneste, du kan gøre, er at komme videre. Det dummeste, du kan bilde dig selv ind, er, at han nok ændrer mening, hvis du bliver ved med at crushe på ham. For nej, hvis ikke følelserne er der, så kommer de nok heller ikke. Det sker selvfølgelig for nogen, men det er altså ikke et håb, man skal klynge sig til …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Til gengæld skal du prøve at hjælpe dig selv videre på den bedst mulige måde. Du er slet ikke alene. Rigtig mange prøver at stå i en situation som denne, hvor man føler sig knust, selv om det ’bare’ var et crush.

Læs også: Mit crush svarer ikke

I galleriet herunder har vi samlet nogle råd til dig, hvis du har brug for et lille skub i den rigtige retning.

Øv,mitcrusherikkevildmedmig

Foto: Shutterstock
Fortæl din bedste veninde om dit crush. Og fortæl hende så, at det aldrig bliver til mere, fordi han ikke har de samme følelser for dig. Det kan være helt vildt rart at sætte ord på, for så bliver det lidt mere virkeligt, og du kan ikke skubbe det hen … du bliver tvunget til at se det i øjnene.
Foto: Shutterstock
Det behøver ikke være din veninde - det kan også være din mor, din bror eller en tante. Bare en, du holder af, for vedkommende vil uden tvivl mene, at dit crush ikke er god nok til dig, når han ikke kan se, hvor fantastisk du er. Lad de ord hjælpe dig videre, for det er SÅ rigtigt.
Foto: Shutterstock
Det kan være viiildt svært, men prøv nu at lade hans Facebook og Instagram være i fred. Du behøver ikke ligefrem unfriende ham, men det kan altså være en hjælp, hvis du bare ender på hans profiler igen og igen.
Foto: Shutterstock
Måske kan det hjælpe dig at crushe ekstra meget på en stjerne. Det er selvfølgelig lidt overfladisk, men det kan altså løsne stemningen lidt, hvis du forestiller dig, at du er på vej op ad kirkegulvet med Harry Styles eller Zac Efron …
Foto: Shutterstock
Ja, selvfølgelig må du se en romantisk tudefilm. Det kan være så rart at få grædt ud over, hvor uretfærdigt det hele føles. Men måske du skal nøjes med én film, så det ikke tager overhånd.
Foto: Shutterstock
Vi ved godt, det lyder lidt voldsomt at nyde sin frihed, bare fordi man skal over et crush. Men hey, tænk lige over, hvor mange timer du har brugt på at tænke på ham, kigge på ham, stalke hans profiler og forestille dig alt muligt. Den tid skal du nu bruge sammen med dine veninder på at lave lækre kager eller hygge med dine forældre.
Foto: Shutterstock

MestLæste