kærlighed

Min kæreste skriver sammen med andre piger

Af Stine Kærsgaard 24. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Giver det dig ondt i maven at se, du ikke er den eneste pige, som din kæreste sender sms’er til?

Man kan ikke eje nogen – heller ikke sin kæreste! Selv om du måske nogle gange ville ønske, at du var den eneste pige i verden, som din kæreste havde øjnene på, så fungerer det bare ikke sådan.

Der kan være mange grunde til, at din kæreste skriver sammen med andre piger. Mangler han bekræftelse? Er I ved at glide fra hinanden? Eller er han simpelthen bare typen, der har en masse veninder?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan flirter du med en pige

Hvis du har det skidt med situationen, så er det helt fair, at du snakker med din kæreste om det – det er nemlig vigtigt at tage hinandens følelser seriøst. Dog bliver du nødt til at stole på, at han er sammen med dig, fordi han har nogle helt særlige følelser for dig, som han ikke har for andre piger.

Her er nogle ting, som du kan gøre eller tænke over, hvis du bliver jaloux, når din kæreste sms’er med andre piger:

1. Hvis du får ondt i maven over, at din kæreste skriver sammen med andre, så skal du tænke på, at det måske i virkeligheden mest er dig selv og din jalousi, det handler om, og ikke din kæreste. Så i stedet for kun at give din kæreste skylden, så tænk på også at arbejde med dig selv og de følelser, du synes er svære.

2. Hvis din kæreste tit kommenterer på andre pigers billeder, kan det også være fordi, at han bare er en af de personer, som godt kan lide at gøre andre mennesker glade. Dog er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig ekstra speciel i din kærestes øjne, så hvis du føler dig overset, så sig det til ham.

Læs også: Sådan spotter du, om han flirter med dig

3. Tænk over, at du ikke gider lade de negative jalousifølelser ramme dig. Din kæreste har valgt at være kærester med dig – ikke de andre. Den følelse må du holde fast i!

4. Overvej, om din kæreste opsøger andre piger fordi, han ikke føler sig værdsat nok. Burde du give ham ekstra meget opmærksomhed og flere søde kommentarer for tiden?

5. Du kan i bund og grund ikke ændre på din kæreste, men du kan ændre på dig selv. Hvis du slet ikke kan leve med, at din kæreste skriver med andre piger eller har veninder, så skal du spørge mig selv, om I er rigtige for hinanden.

6. Hvis du synes, at din kæreste flirter med andre på de sociale medier eller på sms, så prøv at fortælle ham, at det gør dig ked af det. Måske er han ikke selv klar over, hvor meget han gør det, eller måske ved han slet ikke, hvor ked af det du bliver over det.

Læs også: Test: Er du jaloux?

7. Sig til din kæreste, at du ville blive rigtig lykkelig for lidt mere opmærksomhed. Hvis du får masser af søde beskeder og kommentarer fra ham, så vil du også meget bedre kunne håndtere, at han siger søde ting til andre piger.

8. Anklag ham aldrig for utroskab, når du konfronterer ham med, at han skriver sammen med andre piger. Så i stedet for at fokusere på, hvor urimelig, du synes, han er, så snak mere om, hvad hans handlinger gør ved dig.

9. Skriver din kæreste sammen med piger, betyder det også bare, at du kan have en masse drengebekendtskaber – og det kan virkelig give dig meget! Husk på, at det er nice at være i et forhold, hvor man giver hinanden plads.

10. Du skal huske, at det er en helt naturlig ting at blive jaloux. Ofte er det faktisk bare et tegn på, at man elsker en person højt og for alt i verden ikke vil miste vedkommende. Men lige så smukt, som det kan lyde, lige så farligt er det også. Derfor skal man hele tiden arbejde på at få mistilliden og usikkerheden ud af forholdet og kærligheden og bekræftelsen ind i forholdet!

Her i galleriet er nogle tegn på, at dit crush (måske) ikke vil være din kæreste ...

Tegnhanikkevilværekærester

Et tegn på, at din flirt ikke har planer om at blive kærester med dig, er, hvis han aldrig skriver først til dig. Hvis du altid skal starte chatten eller foreslå hvornår, I skal ses, så tager han det nok ikke lige så seriøst som dig.
Foto: Shutterstock
Hvis han bliver ved med at aflyse de aftaler, som I laver, uden at have nogle gode grunde, så prioriterer han dig ikke særlig højt og er nok heller ikke interesseret i et kæresteforhold.
Foto: Shutterstock
Når man er forelsket i en person, er man ofte ret interesseret i at vide nogle ting om vedkommende, som man er forelsket i. Hvis han kun snakker om sig selv og sine venner uden at stille dig nogen spørgsmål overhovedet, er han nok ikke helt så forelsket i dig og tænker derfor heller ikke i kærestebaner.
Foto: Shutterstock
Hvis din flirt bare er sindssygt dårlig til at svare på dine sms’er, kan det godt være et tegn på, at han ikke er super opsat på at blive kærester. Du kan dog ikke altid regne med det, for nogle er bare bedre til det med at skrive over sms og chat end andre.
Foto: Shutterstock
Hvis han undgår dig i skolen, er det måske et tegn på, at han ikke vil være din kæreste. Måske synes han, du er virkelig sød, men det kan sagtens være, at han ikke er klar til et forhold eller til at vise alle andre, at han har følelser for en pige.
Foto: Shutterstock
Hvis din flirt render rundt og flirter med alle mulige andre piger, kan du vist godt skyde en hvid pil efter at blive kærester med ham. Meget tyder på, at han ikke tager det med kærester så seriøst!
Foto: Shutterstock
Hvis du har hørt andre sige, at han omtaler dig som en ”veninde”, så kan det godt være et tegn på, at han ikke helt har de samme følelser for dig, som du har for ham. Det er dog en god idé at spørge ham direkte, eller måske skrive et brev elle en besked til ham, hvis du er i tvivl om, hvad han tænker.
Foto: Shutterstock

MestLæste