kærlighed

Sådan flirter du med en pige

Af Louise Haack 4. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du flirter med en pige ...

Det er helt normalt, at man i teenageårene bliver forelsket i en pige - også når man selv er en pige! Måske bliver du senere vild med en dreng, eller det kan være, du bliver ved med kun at blive forelsket i piger.

Hvis du har fået et crush på en anden pige, er du måske i tvivl om, hvordan du kan flirte med hende, for er det egentlig det samme som at flirte med en dreng? Svaret er faktisk ja.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvordan skal du flirte på mobilen?

1. Begynd med at blive venner med hende. Lær hende godt at kende, snak med hende, når du får muligheden og sig hej, når du ser hende på gaden eller i skolen. Når du føler, at du er kommet tæt på hende, kan du gå videre.

2. Du kan flirte diskret med hende ved at give hende komplimenter. Kommenter hendes hår, hendes smil, hendes tøj og hendes personlighed. For hende virker det bare som om, at du er meget sød mod hende, men det bringer dig faktisk endnu tættere på hende.

3. Den bedste måde at flirte med en pige på er at være fysisk tæt på hende. Giv hende et langt kram, når I mødes og igen, når I siger farvel til hinanden. Læg diskret et hånd på hendes skulder, når du får muligheden, og rør ved hendes hår, mens du fortæller hende, at det er virkelig flot. Hvis I går ved siden af hinanden, kan du også lægge din arm om hendes skulder og håbe, at hun gør det samme med dig.

Læs også: De allerværste flirte-fails

4. Du skal også huske at spørge ind til hende, og hvordan hun har det. Hvis hun har haft en dårlig dag, kan du sige, at du er ked af at høre, at hun har haft en dårlig dag og give hende et kram. Det viser hende, at du bekymrer dig om hende og gerne vil have, at hun har det godt.

5. På et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at være ærlig over for hende og fortælle, at du er lidt forelsket i hende. Specielt, hvis du gerne vil have, at jeres forhold skal udvikle sig. Men husk, at det ikke er sikkert, at hun også er forelsket i dig, selv om hun er virkelig sød mod dig.

6. Selv om du sikkert bliver ked af det, hvis hun ikke gengælder dine følelser, så er det vigtigt, at du finder en måde at komme videre på. Og det er også vigtigt, at du ikke opgiver alt håb om kærligheden – der skal nok være en sød pige eller dreng til dig et eller andet sted!

Du kan også godt flirte med en pige over telefonen! Men der er altså nogle ting, du ikke skal gøre ...

6beskeder,derødelæggerdinflirt

Vi ved alle, hvor megairriterende det er, når vores flirt ikke svarer tilbage på vores beskeder, og vi bliver jo helt bange for, at det er fordi, at han ikke har modtaget dem. Det er helt okay at smide en besked på Messenger-appen og lige skrive, at du har sendt en sms, hvis du har ventet på svar i virkelig lang tid. Men begynder du efter en time at sende ”haloooo”-beskeder er chancen for, at han stikker af, ret stor, for hvem gider at blive helt stresset, når de skriver sammen med en flirt, fordi vedkommende er vanvittigt utålmodig? Så vær tålmodig – i hvert fald lige i begyndelsen!
Det er fedt, at du har god plads i kalenderen, når du nu har mødt en sød fyr. Meeeen du behøver altså ikke få det til at se ud som om, at du er klar til at smide alt, hvad du har i hænderne for ham hele tiden. Det er lidt mere nice at se en person, som selv har et liv og nogle interesser, end en, som bare altid står klar. Så selv om du er smaskforelsket, så husk dit eget liv!
Det er fair nok at være venner med sin ekskæreste, men du behøver ikke at smide informationen henslængt i en sms, når du skriver sammen med din nye flirt. Han vil blive forvirret, og det kan gøre, at han hurtigt bakker ud. Hvis I bliver ved med at ses, er det bedre at tage snakken ansigt til ansigt, hvor du kan spørge ham om, hvordan han har det med det.
Noget af det værste, du kan gøre, er, at begynde at diskutere med din flirt over sms. For ofte lyder ting meget værre og mere surt, end hvad der ellers var meningen, og du kan derfor komme til at skræmme ham helt væk. Hvis du har noget, du gerne vil diskutere eller have svar på, så snak med ham face-to-face i stedet.
Yikes! Hvis der er noget, fyre slet ikke kan magte, så er det, når deres gamle flirts bliver veninder med den nye flirt. For alle ved jo godt, hvor meget piger snakker ... om ALT! Så hvis du er blevet gode veninder med hende, skal du selvfølgelig ikke droppe hende på grund af en ham, men det er en ret dum idé at give udtryk for, at I er bedste veninder og deler ALT over for din flirt.
Med tiden er det okay at stille krav til hinanden, men er flirten spritny, er tålmodighed altså vigtigt – også selv om du inde i dit eget hovedet allerede vildt godt kan se for dig, hvor perfekt et par I er sammen! Er du alt for ivrig i starten, kan du nemlig skræmme ham væk.

Læs mere om