kærlighed

De allerværste flirte-fails

Af Louise Haack 7. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv en superflirter laver fails engang i mellem, og det er altså bare virkelig pinligt, når det sker. Læs om de værste flirte-fails her.

Det er så sjovt og spændende at flirte med den, man crusher på, men det kan altså også gå virkelig galt nogle gange, og så bliver det bare akavet – som i virkelig akavet.

For eksempel fordi man med snøvlende forklaringer og røde kinder prøver at forklare, hvorfor man kom til at prikke den søde fyr lige i øjet ... ”Jamen, jeg ville jo bare lige røre dig tilfældigt på skulderen." Øv!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 6 beskeder, der ødelægger din flirt

Vi har samlet de syv allerværste flirte-fails lige her:

1. Du har læst, at et godt flirtemove er tilfældigt at komme til at røre din flirt, når han går forbi. Men da du prøver det, kommer du til at nive ham den søde i numsen, mens han går på gangen i skolen. Ups!

2. Du skriver med en sød fyr i et kommentarfelt på Facebook, og du har virkelig gang i flirteriet med blinkende smileys, men pludselig skriver din bedstemor ”Er der ham der, du fortalte, at du gerne ville være kærester med, sidste gang du besøgte mig, skat?” i det samme kommentarfelt ... Åh nej!

3. Du bliver så glad, da du tror, at din flirt vinker og smiler til dig i skolegården, så du rækker straks hånden op for at vinke tilbage. Men pludselig opdager du, at den pige han rent faktisk vinkede til, står lige bag ved dig. ”Mig? Jeg strækker da bare lige armene lidt, jeg er så træt i dag ...”

4. Du har fået øjenkontakt med din flirt i frikvarteret, og du tænker, at du vil prøve at blinke diskret til ham, uden at der er nogle af jeres klassekammerater, der ser det. Men han ser det ikke første gang, så du prøver igen og igen. Lige indtil en af de andre drenge spørger, om du har fået noget i øjet ...

Læs også: Få en flirt inden jul

5. Du har skrevet en besked til din flirt, og du havde tænkt dig at sende en smilende smiley med. Helt afslappet. Men du får sendt en kyssesmiley i stedet, fordi det er den, du bruger mest, når skriver med din BFF! Bagefter går det sygt lang tid, før han svarer tilbage, og det virker slet ikke som om, han lægger mærke til, at det var en kyssesmiley ...

6. Tilfældige berøringer er ”the shit”, når det handler om at flirte. Så da du sidder ved siden af din flirt i matematiktimen, tænker du, at du vil prøve at røre ham lidt tilfældigt på skulderen. Du ser dit snit, da han drejer hovedet væk fra dig, men lige da du fører hånden op mod hans skulder, drejer han hovedet tilbage, og du kommer til at prikke ham lige i øjet! Åh nej!

7. Den søde fyr står lige ved siden af dig, så du tænker, at du sagtens kan snuppe en diskret snap til din bedste veninde, uden at han opdager det. Men du har glemt at slå lyden på din telefon fra, så da du tager billedet, vender han hovedet og ser mærkeligt på dig, så du skynder dig at fremstamme, at du da bare lige tog en selfie ... #somom

Er du kommet til at gøre noget pinligt, da du egentlig ville flirte med en sød fyr?

I galleriet herunder får du 10 flirtetips, som du SKAL kende:

10flirtetipsduSKALkende

MestLæste