Pige græder over utroskab
kærlighed

Drengepanelet om utroskab

Af Bené Beier 17. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Utroskab er noget af det værste man kan gøre i et forhold. Læs, hvad drengepanelet mener om utroskab lige her!

Vi kan ikke komme udenom, at utroskab er en forfærdelig ting! Det er noget, som virkelig kan såre folk og sidde i dem mange år frem.

Forhold kan være svære og have både op- og nedture, men det er en god idé at huske på, at i det øjeblik man har lyst til at være sammen med en anden, så skal man måske tænke på om man er i det rigtige forhold, før man kommer til at være utro. Utroskab er nemlig noget af det mest ødelæggende du kan gøre ved et forhold - og et andet menneske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Måske ved du selv, hvor ondt det kan gøre – eller også kender du måske en, som har været udsat for det. Når man ved, hvor ødelæggende utroskab kan være, får man lyst til bare at stoppe det lige med det samme, hvis man får viden om, at en person i et forhold er sin kæreste utro.

Utroskab fører altid MEGA dilemmaer med sig: Skal man sige at man har været utro? Skal man tilgive sin kæreste, hvis han har været utro? Og skal du blande dig hvis du opdager at nogle af dine venner er utro i deres forhold? På den ene side har man lyst, for det er jo bare slet ikke okay. Og på den anden sidde vil man heller ikke skabe mere ravage end højest nødvendigt!

Hvad mener drengene om utroskab?

Vi piger er i hvert fald enige om, at utroskab er en grim ting, men hvad synes drengene egentlig? Vi har spurgt de tre friske fyre Kasper, Hjalte og Mark om deres meninger omkring utroskab. Du kan læse deres holdninger og gode råd lige her!

Har du været udsat for utroskab? Vi har lavet en førstehjælps-playlist til dit knuste hjerte.

Kasper, 17 år

Hvad er din mening om utroskab?
- Utroskab er en stor ting med mange begreber, men det er aldrig som i ALDRIG okay at være sin partner utro. Man kan have et utal af grunde til at gøre det, men det vil stadig være umoralsk.
Mit råd til folk, der er utro er nok at indrømme det, for så viser du din partner, at du har modet til at være ærlig om store ting, og du viser også, at du kan stoles på, men hvis han/hun tilgiver dig, skal du IKKE teste, om den går anden gang. Sæt en fast ramme for, hvor grænsen går og kom oven på igen.

Læs også: Brevkasse: Min kæreste var mig utro

Hjalte, 15 år

Hvad er din mening om utroskab?
- Utroskab er noget forfærdeligt noget. Jeg kunne personligt ikke finde på det, og jeg forstår ikke, dem som gør det, men nogle folk gør det, desværre.

Mark, 16 år

Hvad er din mening om utroskab?
- Utroskab er en dum ting, som ingen burde gøre. Det er desværre smuttet for mig en enkelt gang, men jeg var slet ikke stolt af det, og det er noget, jeg fortryder. Jeg synes også selv, at det er en frygtelig ting, som sårer modparten i forholdet meget, så jeg vil anbefale jer at holde jer fra det.

Læs også: Sådan kommer du over ham den søde

MestLæste