Crush har givet dit billede et like
kærlighed

Derfor har dit crush liket dit billede

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 5. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pling! Du har fået et like på dit billede, og det er simpelthen dit crush, der står bag det. Hurra! Her kan du se fem grunde til, at du har fået et like.

Det er en lille smule fjollet, men man kan jo bare ikke lade være med at få lidt sommerfugle i maven, når man får en notifikation om, at ens crush har liket ens billede.

Fjollet eller ej, så er det jo helt okay at blive glad, når man får et like fra den, man kan lide. Et like kan jo kun tolkes på en god måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De her mad-billeder giver et like

Her er fem grunde til, at dit crush har givet dit billede et like:

Dit billede er nice
Den mest sandsynlige grund til, at dit crush har liket dit billede, er simpelthen bare, at dit billede er nice. Så hvad end det er en sød selfie, et hundebillede eller en solnedgang, så har du taget et billede, som, dit crush synes, er fedt. Og det er jo meget dejligt!

Dit crush vil have din opmærksomhed
Dit crush ved jo godt, at du får en notifikation, når dit billede får et like, så det kan jo være, at meningen med liket var, at du skulle lægge ekstra meget mærke til det.

Læs også: Hjælp! Jeg er afhængig af likes

I er venner
Der er lidt en uskreven regel om, at venner liker hinandens billeder på de sociale medier, ikke? Så hvis dig og dit crush er venner, er det ret oplagt, at du får et like, hvis du lægger et billede op.

Dit crush kedede sig…
… og spyttede likes ud på hele sit feed. Det har du stensikkert også selv gjort, så du ved, at det ikke betyder noget negativt.

Dit crush er vild med dig
Okay, det er måske lidt meget at analysere et like på den måde, men hvis dit crush liker hver eneste lille ting, du lægger op på de sociale medier, kan det godt være, at der er lidt flirt i luften. Nyd det – og giv dit crush et par likes tilbage!

I galleriet kan du læse nogle gode undskyldninger for at skrive til dit crush:

6undskyldningerforatskrivetilditcrush

Ved at invitere dit crush til gyseraften på den her måde, giver du ham et hint om, at du er lidt lun på ham. Det kan give ham modet til at fortsætte flirten over sms og til videoaftenen. Samtidig er beskeden diskret nok til ikke at skræmme ham væk.
Det er helt enkelt: Alle elsker komplimenter. Hvis du er stødt ind i ham tilfældigt en dag, er det den perfekte undskyldning til at skrive til ham. Med den her besked hentyder du diskret til, at du er interesseret i ham, og du lægger op til at ses igen, uden at det bliver for tydeligt. Så kan du håbe på, at han forstår hintet og foreslår en date.
Vis ham, at du er en megasej chick, der elsker gode film og bio-hygge. Når du først skriver, at dine veninder ikke gider se den, virker det ikke helt så date-agtigt, når du spørger ham, om han vil med dig. Du havde jo planlagt at se den med dine veninder!
Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal skrive til dit crush, så prøv med en helt enkel åbner, hvor du spørger ham, hvad han laver. Det viser, at du er interesseret i at høre mere om ham, og samtidig vil du tit kunne se på hans svar, om dine følelser er gengældte.
Lektielæsning er den perfekte anledning til at lære hinanden bedre at kende. Ved at fortælle ham, at du har det svært med lektierne, giver du ham chancen for at tilbyde sin hjælp. Og når I først er helt alene med kun bøgerne som selskab, kan I jo fortsætte flirten.
Den her er nok mest til, hvis du og dit crush allerede har en seriøs flirt kørende. Til gengæld garanterer vi, at den nok skal få smilet frem på hans læber.

Læs mere om