Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 6)

Af Anna Løwe 4. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas, det er endnu en gang tid til at læse horoskoper! Hvad kommer din uge til at byde på?!

Det kan godt være, mandag kan være hård, men HELDIGVIS betyder mandag også, at der er horoskoper! YAAAS!

Gad vide, om du skal lytte til dig selv og slappe af i denne uge, eller skal du give den gas med at prøve nye ting?

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?!

Måske skal du blive bedre til at sige fra, hjælpe dine forældre eller gøre noget ved dit crush?!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvad stjernerne spår for din uge!

Ugenshoroskop(uge6(2019

Ugens horoskop
Jamen, det kører altså bare for dig for tiden! Det er som om, intet kan stoppe dig! Du kan roligt fortsætte, for tingene vil altså lykkes for dig – så inviter den søde på date og arranger hyggeaften for veninderne. Det vil blive en kæmpe succes, og de vil alle synes, du er for nice! Du kan også arrangere noget sammen med en – men muligvis vil personen tage æren for det, så tænk dig om.Ugens råd: Du er flyvende, så sæt dig nogle nye mål. De vil lykkes.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er en del praktiske ting, du skal have ordnet – så nu er det altså bare med at få ryddet op eller gjort rent, og det går også helt fint. Hvis du har lyst til at ændre noget på dit udseende, fx få en ny frisure eller gå i noget anderledes tøj – så er den her uge vildt god til at eksperimentere i! I weekenden er kærligheden i fokus, og det bliver godt!Ugens råd: Når de kedelige ting er overstået, bliver ugen SÅ god!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen har din kæreste (eller crush) brug for dig, og det skal du huske at prioritere. Du har nemlig også en masse andre projekter, som virkelig fylder i dit hoved for tiden! Du bruger al din tid på dine hobbies, så du har rigtig travlt – men du er ligeglad, for det kører virkelig for dig.Ugens råd: Husk på dem, der har brug for dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Uuhh, der er masser af kærlighed i luften i denne uge! Det er en rigtig god idé at tage kontakt til dit crush, for det kunne altså godt blive rigtig godt mellem jer! Det kører virkelig for dig, dit humør er højt, og det vil altså smitte af på dit crush! Du gør nemlig et megagodt indtryk – faktisk helt fra starten af ugen!Ugens råd: Jo mere positiv du er, jo mere får du igen af andre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan klare meget mere, end du tror! Og du skal ikke være bange for at bede din familie om hjælp, for det vil de gerne – og du får også nye idéer, du gerne vil bruge tid på. Du får gjort en masse, og du er faktisk ret stolt af dig selv! Du kan også mærke, at der er forandringer på vej, og det er altså en god ting! Selvom det kan føles lidt skræmmende.Ugens råd: Ros dig selv – du kommer meget længere på den måde!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan gøre, hvad du vil lige nu! Hvis der er noget, du gerne vil sige til nogen, så er det bare om at få det gjort – du har nemlig virkelig gode chancer, og det, du siger, vil gøre rigtig stort indtryk! Så fortæl dine veninder, din familie eller dit crush, hvorfor de betyder noget for dig. Det vil gøre dem så glade! Du får også stor ros i skolen, så nyd det.Ugens råd: Giv komplimenter – de kan gøre en kæmpe forskel!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der sker en masse hjemme hos dig, og i denne uge er du rigtig sød til at hjælpe med pligter – og det bliver du altså belønnet for! Det kan faktisk også være rigtig hyggeligt at lave ting sammen med din familie, så bare nyd det. Lørdag skal du huske at slappe af og lytte til din krops signaler.Ugens råd: Spar på pengene, så kan du købe nogle lækre ting til dit værelse!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du tænker aaalt for meget over tingene i denne uge, og det kan godt blive lidt drænende for dig. Så tag det roligt! Du har mange gode idéer og projekter, og der er specielt én person, der rigtig gerne vil hjælpe dig med at føre dem ud i livet, så det skal du give den gas med! Du får nogle vildt gode tanker om en hyggeweekend med dine veninder eller dit crush, og på søndag slapper du bare af og får ro på.Ugens råd: Sørg for at give dig selv tid til at slappe af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du står i en eller anden ny situation… Måske er du blevet single, der er forandringer derhjemme eller du er lidt uvenner med nogle veninder? I hvert fald skal du lige bruge lidt tid på at tænke over tingene, men så skal det hele nok gå! Dit fritidsjob er i fokus, og der går det rigtig godt – hvis du ikke har et job, kan du søge et. Alt tegner på, at det vil lykkes for dig!Ugens råd: Tænk lidt over din situation – og husk at fokusere på alt det positive!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig faktisk liidt splittet i den her uge! På den ene side vil du megagerne være social og hænge ud med dine venner, men på den anden side vil du også gerne bare slappe af og være hjemme. Men hvis du har overskud til det, vil det være fint at gøre begge dele – du har nemlig også lyst til, at der skal ske noget nyt!Ugens råd: Lyt til dig selv og mærk efter. Gør det, du har lyst til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du får gode idéer i denne uge og tænker helt klart – specielt i forhold til skolen, hvor du gør det rigtig godt, og dine lærere giver dig meget ros! Du har også nogle gode idéer til ting, du kan lave sammen med dine veninder og dit crush eller kæreste, hvis du har en. De bliver bedre og bedre i løbet af ugen – så der er ingen grund til at stresse!Ugens råd: Vær tålmodig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der fokus på to ting for dig: kærlighed og derhjemme! Du skal liiige klare nogle ting hjemme – måske har du lovet dine forældre at hjælpe med mad eller oprydning, og det skal du gøre uden at brokke dig. Du er nemlig også heldig i denne uge – du vil opdage, at du har fået følelser for en, som du måske ikke havde regnet med, at du ville blive vild med. Og det er en chance, du ikke må slippe.Ugens råd: Lyt til dit hjerte – ikke din hjerne!
Foto: Shutterstock

Læs mere om