Ugens horoskop (uge 50)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 50)

Af Redaktionen 11. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad du skal være opmærksom på i denne uges horoskop.

Hvordan kommer din uge til at blive? Det kan du læse i dit ugehoroskop, hvor du får råd til, hvad du skal fokusere på eller prioritere i denne uge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens Horoskop:

Ugenshoroskop(uge50)

I denne uge er du meget social, og du nyder at være sammen med mange mennesker. En person, du ikke har set længe, kontakter dig, og I får nogle fede oplevelser sammen. Du havde næsten glemt denne person, men bliver bekræftet i, at I har noget specielt sammen.Ugens råd: Husk også gamle venskaber.
I denne uge har du meget fokus på dine allertætteste forhold. Du bruger meget tid med din familie, men også dit crush fylder meget lige for tiden. Du arbejder på at gøre alle dine forhold så nice som muligt, og det kan folk mærke. Du er en glædespreder, og god karma vil snart ramme dig.Ugens råd: Spred kærlighed og glæde.
Du holder meget fast i ting, der er sket i fortiden, og det kan godt skabe nogle problemer. Du har svært ved at se fremad og komme videre, når du ikke vil give slip på gamle minder. Brug derfor denne uge på at arbejde tingene igennem, så du kan komme ud på den anden side.Ugens råd: Få hjælp af en veninde til at snakke gamle minder igennem.
Du er meget styret af dine følelser i øjeblikket, og du tager dine beslutninger baseret på din mavefornemmelse. Den er normalt god at følge, når det kommer til dine følelser, men husk også at have logikken med. Det er vigtigt, at hjerte og hjerne arbejder sammen, så du ikke bliver såret.Ugens råd: Vær sammen med folk, som elsker og støtter dig i disse dage.
I denne uge bruger du tid på dig selv og din egen personlige udvikling. Du har brug for noget luksus, og det kan du for eksempel få ved at lave en spa- og wellness dag med en god veninde. Få snakket om en masse personlige ting, og kom helt ind til kernen af jeres følelser.Ugens råd: Mærk efter, inden du tager vigtige beslutninger.
En af dine tætte veninder har brug for støtte og opmuntring i denne uge. Det er vigtigt, at du er der for hende, og at du støtter hende. Vis hende, at du er der for hende, og at du godt kan have overblikket for hende, så hun ikke føler, at hun skal gøre det hele selv.Ugens råd: Planlæg den perfekte veninde-date.
Hvis du pludselig står over for en mulighed, du aldrig vil få igen, så grib den! I denne uge er det tid til at være spontan, og tid til at kaste sig ud i nye eventyr. Du har rigtig god energi, så det er bare med at bruge den. Har du et crush, er denne uge også oplagt til at forsøge at gøre noget der.Ugens råd: Tag chancen og spring ud i det.
Især i løbet af onsdagen vil der være stor mulighed for misforståelser, så vær ekstra opmærksom på, hvordan du formulerer dig, og hvordan du taler med andre. Du ønsker ikke at komme i konflikt med nogen, og prøver at undgå det så vidt muligt. I løbet af weekenden får du hjælp fra en ven.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang, og bed om hjælp hos dine venner.
Du føler dig ikke så stærk og selvstændig for tiden, men det er kun i dit hoved. Folk omkring dig ser dig som en type, der kan styre alle mod bedre tider. Få øjnene op for dig selv og dine evner, og tro mere på det, du kan. I løbet af weekenden møder du en person, du ønsker at dele meget med, og du får et ønske opfyldt.Ugens råd: Husk på, hvor stærk du er.
Det, du har gået og drømt om længe, vil muligvis ske i denne uge. Det kommer helt bag på dig, at det sker NU, og du kan godt blive overvældet af dine følelser. Du må ikke blive skræmt eller bange, men prøv i stedet bare at give dig hen. Det hele skal nok gå godt, og alt bliver, som du har drømt om.Ugens råd: Vær klar på nye udfordringer.
Du holder lav profil i denne uge, for du føler ikke, at du kan bidrage med så meget for tiden. Du skal huske, at det er helt okay ikke at skulle være på og være midtpunkt hele tiden, så nyd bare at tage tingene helt stille og roligt. I løbet af weekenden vil en gammel bekendt komme tilbage i dit liv. Vedkommende vil give dig en hjælpende hånd.Ugens råd: Husk at være dig selv.
Der er en bestemt person i din omgangskreds, der kræver din fulde opmærksomhed i denne uge. Personen kræver muligvis mere af dig, end du kan give, og det kan skabe nogle gnidninger mellem jer. Sørg derfor for at forklare dine følelser for personen, så der ikke opstår konflikter, og så I ikke går skævt af hinanden.Ugens råd: Vær åben omkring, hvordan du har det.

Læs mere om