Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 48)

Af redaktionen 26. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julen er så tæt på! Men november er ikke helt slut endnu, hvordan mon din sidste uge bliver? Find ud af det i dit horoskop!

Den travle juletid er tæt på, og alle stjernetegn får travlt med at købe julegaver og hygge med familien i den kommende tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men er det dit stjernetegn, der kommer til at score sin flirt inden jul? Eller skal du holde en stor julefest for alle dine venner?

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dig stjernetegn?

Find dit horoskop i galleriet og find ud af, hvordan din sidste uge i november bliver.

Ugens horoskoper (uge 48):

Ugenshoroskoper(uge48)2018

En mulig konflikt kan påvirke dit humør i starten af ugen. Du føler dig ellers ret godt tilpas, men det er som om, du aldrig helt får lov til at nyde, når det går godt. Du prøver ikke at lade konflikten påvirke dig, du vil nemlig gerne have den overstået hurtigst muligt. Det er nemlig meganederen at være uvenner med en, som man godt kan lide!Ugens råd: Prøv at se situationen fra en ny vinkel.
Foto: Shutterstock
Du synes, det er spændende at høre historier fra dine forældres barndom. Det føles som om, at du kommer tættere på din egen historie og forstår dig selv bedre. Du får brug for denne forståelse, når I skal arbejde sammen i skolen. Det bliver nemlig ikke nemt at arbejde sammen med andre, og måske skal du prøve at finde en, der har de samme tanker som dig. Ugens råd: Man kan ikke være venner med alle.
Foto: Shutterstock
Dine veninder har travlt med at fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert. Du forstår ikke, hvorfor de ikke kan glæde sig på dine vegne. Han er jo vildt sød? Du er splittet, og derfor kan det være en god idé, at du venter, til du er mere afklaret med at handle på situationen.Ugens råd: Dine veninder vil bare passe på dig.
Foto: Shutterstock
Der er kærligheden i luften! Det er den perfekte uge til at få snakket med dit crush. Specielt de første dage vil byde på mange muligheder for at få en samtale op at køre. Dit crush er ret erfaren, men det skal ikke skræmme dig væk. Vis, at du er god til at lytte og charmér dit crush med din vilde personlighed.Ugens råd: Fortæl dine veninder om dit crush.
Foto: Shutterstock
Du gør alt, hvad du kan, for at dine veninder ikke skal misforstå dig. Men det er ikke altid, at det lykkes, og det betyder, at du kan ende i nogle store diskussioner. Heldigvis er det kun i starten af ugen, at der er gnidninger mellem jer. Når weekenden kommer, er der brug for, at I begraver stridsøksen.Ugens råd: Invitér veninderne over til filmaften!
Foto: Shutterstock
Du venter på det rette øjeblik til at sætte gang i dit nyeste påfund. Det kan være en god idé at komme i gang før end senere. Så det ikke bare forbliver en drøm. Hvis du føler, at det hele er lidt uoverskueligt, kan dine veninder eller dine forældre hjælpe dig. Det kunne være vildt cool at have noget at samarbejde om og gøre det sjovt samtidig.Ugens råd: Giv plads til andres meninger.
Foto: Shutterstock
Det er altså bare din uge! Du har vildt god energi, og ingen kan påvirke dit humør. Du er skarp, når du skal udtrykke dine meninger. Men pas på, for nogle kan godt føle, at du træder dem over tæerne. Derfor er det vigtigt, at du viser andre hvor glad, du er for dem. Så de ikke er i tvivl om, hvor de har dig.Ugens råd: Tænk over dit ordvalg.
Foto: Shutterstock
Du indser, at du har alt for travlt, fordi du glemmer at sige fra. Du kan mærke stressen i din krop og ved ikke, om du skal overgive dig. For du slapper bedst af ved at ligge derhjemme og se Netflix. Men har du tid til det? Dine veninder forstår, hvorfor du er så presset. Det er jo næsten jul, og det er vigtigt, at du afslutter året på en god måde.Ugens råd: Pas på dit helbred.
Foto: Shutterstock
Du elsker at finde på gode idéer, hvor du kan vise, hvor kreativ du er. Men der er specielt en idé, som du synes er vildt nice, men dine veninder er altså ikke helt med på den. Det er ikke sikkert, at du har brug for hjælp til at føre den ud i livet. Men du savner alligevel lidt en veninde, der bakker dig op.Ugens råd: Tro på dig selv.
Foto: Shutterstock
Du og dine veninder elsker at gå rundt og kigge i butikkerne, og du finder altid et eller andet. Men du ved godt, at du ikke kan få alt på din ønskeliste. Så du bliver nødt til at vælge det ud, som du ønsker dig allermest. Du er fyldt med god energi sidst på ugen, og du vil kunne mærke, hvordan det smitter af på alle omkring dig.Ugens råd: Pas på de gode tilbud.
Foto: Shutterstock
Du er altså ikke nem at omgås med i denne uge! Du kan slet ikke enes med dine forældre, og måske vil du heller ikke inderst inde? Du føler, at ingen lytter til dine ønsker og behov. Heldigvis begynder dit humør at vende i weekenden, og du får mere lyst til at være sammen med din familie og dine veninder.Ugens råd: Brug din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Det passer dig helt fint, at nogle af dine aftaler bliver aflyst eller ændret i denne uge. Du trænger til at slappe totalt af foran Netflix! Du kan allerede mærke julestressen, og du er slet ikke klar til det. Du har allermest lyst til at fordybe dig i din hobby, og nyde at kunne bruge tid på det, som gør dig glad.Ugens råd: Julehyg med dine veninder, så bliver det hele mere overskueligt!
Foto: Shutterstock