horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 45)

Af Redaktionen 7. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon din uge byder på? Find ud af det i ugens horoskop lige her.

Er du spændt på, hvad din uge kommer til at byde på? Så skal du læse dit horoskop her! Måske skal du være bedre til at slappe lidt af, og det kan være, du skal overveje, om dit crush eller kæreste nu er den helt rigtige for dig!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Klik dig gennem galleriet herunder og find dit uge-horoskop!

Horoskop-uge45

horoskop
Vær åben for nye mennesker og oplevelser i dit liv, for det kan være med til at give dig en rigtig god vinter. Det vil også være en god uge til at dykke lidt ned i andre kulturer.Ugens råd: Tro på dig selv.
Foto: Shutterstock
horoskop
Husk at slappe af og tage en pause fra alt det, der stresser dig. Gå en tur, tegn eller mal – det vil være rigtig godt for dig.Ugens råd: Nyd livet.
Foto: Shutterstock
horoskop
Pas på med at tale, før du tænker, og husk at lytte til andre. Du kan møde nye mennesker, der giver dig et helt nyt syn på tingene.Ugens råd: Vær åben for noget nyt.
Foto: Shutterstock
horoskop
Hvis du har en kæreste, kan du blive lidt sur eller utilfreds med ham eller hende – husk at få snakket om det. Tag med veninderne til en fest!Ugens råd: Slip dig løs.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du kan få lyst til at dykke ned i det lidt mystiske som liv og død, og du kan møde nye mennesker gennem det. Overvej også, om du måske skal begynde at skrive lidt – måske en novelle?Ugens råd: Tro på dine drømme – og følg dem!
Foto: Shutterstock
horoskop
Du kan blive lidt nervøs for nogle nye ting, der sker i dit liv, men det tyder på, at det kan være rigtig gode ting – så tag chancen!Ugens råd: Vær ikke nervøs for nye udfordringer.
Foto: Shutterstock
horoskop
Det er tid til at være kreativ og gå efter det, du vil – også selv om der er nogen, der prøver at ødelægge det for dig, eller det virker uoverskueligt.Ugens råd: Tro på det!
Foto: Shutterstock
horoskop
Du har masser af god energi, og det smitter af på alle omkring dig, som bliver i godt humør af at være sammen med dig.Ugens råd: Tag til fest og hav det sjovt!
Foto: Shutterstock
horoskop
Har du en kæreste eller en flirt, så er det måske på tide at overveje, om den person er den rigtige for dig. I det hele taget skal du tænke over, om det er de rigtige mennesker, du har i dit liv.Ugens råd: Følg dit hjerte.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du er god til at hjælpe andre mennesker, men husk at fokusere på det, der også gør dig glad. Du har lyst til en masse nye ting!Ugens råd: Kom i gang med alt det nye.
Foto: Shutterstock
horoskop
Dine planer kan gå i vasken, og det kan virke hårdt, og du kan blive frustreret og vred, men vær også klar til nogle positive overraskelser!Ugens råd: Tag én dag ad gangen.
Foto: Shutterstock
horoskop
Har du gået med tanker om at lave lidt om på dit værelse, så er det nu, du skal gøre det! Du får generelt en rigtig dejlig uge.Ugens råd: Følg dine drømme.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om