Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 42)

Af Redaktionen 16. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop (uge 42):

Ugenshoroskop(uge42)

Du har i denne uge fokus på dig selv, for du har tænkt rigtig meget på andre på det seneste. Det er tid til at sætte dig selv først, for det har du brug for. Det er vigtigt, at du også husker dig selv. Snak med dine veninder om, hvordan du har det. Lad dem hjælpe dig, når du har det svært.Ugens råd: Lad dine veninder forkæle dig i weekenden.
Du siger din mening lige ud i denne uge og lægger ikke skjul på dine meninger. Husk, at du nogle gange kan komme til at såre nogen, så vær opmærksom på, hvordan du siger tingene. Sidst på ugen møder du en stærk personlighed, som gør et kæmpe indtryk på dig.Ugens råd: Vær der for dine tætteste.
Din hverdag fungerer supergodt for tiden, så sørg for at huske alle dine rutiner og vaner, det er nemlig dem, der hjælper dig igennem ugen. I starten af denne uge får du styr på alle dine projekter og lektier, for du sætter dig nogle mål, som du kan nå. I slutningen af ugen finder du dog på noget nyt og spontant, som overrasker dig.Ugens råd: Vær sammen med dine veninder i weekenden.
I denne uge bliver det fedt at være dig! Specielt i starten af ugen får du mulighed for at lave nogle af dine yndlingsinteresser med nogle af dine yndlingsmennesker. Du er meget spontan for tiden, og i midt på ugen gør du noget helt anderledes, end du plejer – noget vildt og nyt.Ugens råd: Hav altid en venindes råd i baghovedet.
I starten af ugen finder du ud af, at du bliver nødt til at være mere opmærksom på den måde, du taler til andre på. Det er vigtigt for dig at være gode venner med folk omkring dig. Du vil gerne være sød og rar over for alle. I øjeblikket er det dit gode humør, som (sammen med dine venner og veninder) får dig igennem ugen.Ugens råd: Hjælp en veninde, der har brug for det.
Du har supermange tanker for tiden, og du analyserer alt, hvad der sker omkring dig. Det kan være godt for dig at få styr på mange af tankerne, så skriv dem enten ned eller snak med en god veninde. I løbet af onsdagen møder du en, der forstår dig og dine tanker, og du føler dig godt tilpas, når I er sammen.Ugens råd: Husk at slappe af – også mentalt.
Din uge starter fabelagtig godt ud. Hold fast i den gode energi – så bliver det en god uge. Dit skolearbejde bliver bedre og bedre, og du elsker at samarbejde med dem omkring dig. Du lægger meget arbejde og energi i dine lektier for tiden, og du kan mærke, at det giver gode resultater. Dine veninder har din ryg, og du kan mærke, at I sammen kan klare hvad som helst.Ugens råd: Husk din familie, selv om du har travlt.
Der er sket ændringer i dit liv, og dem er du ved at vende dig til. Du har lært en masse nyt, som du kan bruge i din hverdag. Du synes, at en masse forskellige aktiviteter er virkelig interessante for tiden, og den følelse skal du holde fast i. Du er i gang med at udvikle dig, og du kan mærke, at du er ved at blive ældre.Ugens råd: Vær åben over for nye projekter.
I denne uge er det tid til at få styr på dig selv. Du føler, du har styr på alle de praktiske ting, men der skal også styr på de indre ting. Der foregår en masse omkring dig, og det kan være supersvært at holde styr på, så søg hjælp og råd hos dine tætte veninder. De har selv prøvet nogle lignende ting, og de kan hjælpe dig igennem de svære tider.Ugens råd: Husk at mærke efter i dig selv.
Du får masser af støtte fra venner og familie i starten af ugen, og det får dit humør helt i top. Du kan mærke, at støtten giver dig ny energi, og at du har haft brug for det. I løbet af ugen kommer skolen i fokus, og du får nye projekter og udfordringer. Sørg derfor for at have en god balance mellem veninderne, skolearbejdet og familien.Ugens råd: Hold en pyjamasfest for dine tætteste.
Denne uge er perfekt til oprydning! Det er både på værelset, på computeren, i skabet, i skolen og alle de steder, du føler, trænger til lidt fornyelse. Du har megagod energi, så sørg for at få afsluttet de ting, du ikke har nået. Du kan starte på en frisk med en masse ting, så grib chancen og få styr på alle de ting, du mangler. Ugens råd: Lav en oprydningsdag med en fra din familie.
Der kommer til at være meget fokus på dig i denne uge, og alle vil gerne have din opmærksomhed. Dit humør er i top, og tingene går virkelig godt. Du skal dog være opmærksom på at finde en balance, så du ikke kun tænker på andre, men også husker dig selv. Du har det bedst, når du er omgivet af folk du elsker, og de gør, at du kan være dig selv 100 procent.Ugens råd: Husk altid at være dig selv.

Læs mere om