Ugens horoskop (uge 41)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 41)

Af Redaktionen 9. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider dig til, hvad der er bedst at gøre eller fokusere på i denne uge. Hvad siger stjernerne om din uge?

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge41)

Du føler dig helt klar til nye ting i øjeblikket, så hold fast i den følelse. Kast dig ud i nye projekter, for du er nemlig klar til det. Lav noget spontant sammen med en veninde. Noget, som I bare springer ud i. Du føler dig godt tilpas med nye udfordringer, og du kan mærke, at det bliver fedt og spændende.Ugens råd: Gør noget vildt, som du ikke har haft mod på før.
Du er lidt ekstra irritabel for tiden, og du synes, næsten alt omkring dig er cringe. På torsdag kommer du i en diskussion, hvor du har svært ved at give dig, men du gør det for at få tingene løst. Omgiv dig derfor med folk, du holder af for at lette dit humør. Dine veninder står altid klar i hårde tider.Ugens råd: Husk at slappe af.
I de første dage af ugen er der nogen, der gerne vil diskutere med dig. Det er vigtigt, at du holder hovedet koldt, og husker at tale pænt – selv om du er irriteret. Du får hjælp af dine veninder, og midt på ugen kommer du ovenpå igen. Du bruger meget tid med familien, som du har haft brug for på det sidste.Ugens råd: Husk at værdsætte dine tætteste.
Denne uge er perfekt til ændringer. Du har brug for at lave nogle af dine rutiner om, for du bliver irriteret, når alting er det samme hele tiden. Du har brug for at starte forfra på nogle ting, og du kan mærke, at du får ny energi af det. Saml dine veninder til en hyggeaften, hvor I sammen tænker over de ting, I kan ændre på.Ugens råd: Vær positiv over for nye ting.
Det er lidt stramt med penge i starten af ugen, så lav måske nogle flere pligter derhjemme, eller tag en ekstra vagt på arbejdet, for at spare nogle penge op. Det er samtidig vigtigt for dig at se dine venner og veninder meget for tiden, for de inspirerer dig til at finde på nye ting at lave.Ugens råd: Gå i gang en ny serie sammen med en veninde.
Du har en stærk fornemmelse af, at der meget snart sker noget nyt og spændende. Du ved ikke, hvad det er, men du kan mærke, at det bliver SÅ fedt. Du lytter meget til dine instinkter og følelser i denne uge, og det leder dig i nye retninger. Nye projekter og venskaber venter forude, og de kommer til at give dig ny energi og mere overskud. Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
I starten af ugen oplever du modstand og negative kommentarer fra en tæt veninde, hvilket gør dig i dårligt humør. Det er derfor vigtigt, at I får snakket om tingene, for det kan være, at hun i virkeligheden har brug for din hjælp. Du får masser af støtte i skolen, og derhjemme går det også godt. Så sørg for at få snakket ud med din veninde, så I kan blive gode venner igen.Ugens råd: Fokuser på det positive.
Du prøver i denne uge at gøre alle omkring dig glade, men det kan være næsten umuligt, finder du ud af. Du føler dig presset, men i løbet af fredagen får du støtte fra dine veninder, og det hjælper dig meget. Du vil gerne gøre tingene på din helt egen måde, men husk, at hjælp fra andre også nogle gange er nødvendigt.Ugens råd: Lav en spa-dag med en god veninde.
Du har en masse skolearbejde, der skal færdiggøres i denne uge, men bare rolig – du når det hele! Du vil gerne aflevere dit arbejde så godt som muligt, så sørg for at bruge tid på det. Sidst på ugen får du fornyet energi, og du kommer i virkelig godt humør. I weekenden føler du dig helt på toppen sammen med dem omkring dig.Ugens råd: Vær sammen med dit crush i weekenden.
Du møder modstand i starten af ugen, så prøv at fokusere på andre ting, og prøv at se tingene fra andre vinkler. Du må ikke lade andre mennesker gå dig på og ødelægge dit humør. Sidst på ugen vil du få støtte fra en veninde, du ikke har snakket med længe, som kan se tingene helt anderledes.Ugens råd: Lad dine veninder støtte dig, når det er svært.
I den første del af din uge kan du have svært ved at få tingene til at hænge sammen. Du kan godt være lidt for meget i din egen drømmeverden og forsvinde ind i dine tanker. Pas på med det, for det tager mere af din tid, end du regner med. Så husk at være opmærksom på folk omkring dig i den virkelige verden.Ugens råd: Prøv at skrive dine tanker ned, så du har styr på dem.
Du har været meget optaget af et bestemt forhold på det sidste, og det har lukket dig lidt af for mange andre af dine venskaber. Du glæder dig derfor til at vende tilbage til de mennesker, du ikke har set længe. I løbet af weekenden føler du dig totalt på hjemmebane og ser så mange mennesker som muligt.Ugens råd: Lav en udflugt med alle dine tætte veninder.

Læs mere om