Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 38)

Af redaktionen 17. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon stjernerne spår om din kommende uge?

Det ser ud til, at alle stjernetegn har en spændende uge i vente. Men hvilket stjernetegn skal tilbringe mere tid med sin familie, huske at give sit hoved en fridag eller på udflugt med sine veninder?

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dit stjernetegn

Find dit horoskop i galleriet, og find ud af, hvad din uge bringer.

Ugens horoskoper (uge 38):

Ugenshoroskop(uge38)

Dine veninder kan fylde lidt for meget, og det er vigtigt at sige fra, hvis du føler, det handler for meget om dem. Du må gerne gøre dem opmærksom på dig og dine problemer, og I skal sammen finde en balance. Det er vigtigt at være der for hinanden, men det skal gå begge veje.Ugens råd: Få snakket om tingene med dine veninder.
Din uge starter fedt, men du får hurtigt rigtig travlt. Du har flere opgaver, end du lige havde troet, så pas på med ikke at miste modet. Prøv at lave et skema, så du får overblik over alle dine opgaver – det vil hjælpe dig. Dine veninder synes du er sej, hvilket giver dig overskud.Ugens råd: Søg støtte hos dine veninder.
Du skal i denne uge være opmærksom på, hvordan du taler med dem omkring dig. Prøv at udtrykke dig kreativt, det vil hjælpe dig med at nå ud med det, du gerne vil sige. Øv dig i at være kreativ, for det vil imponere både dine venner og familie.Ugens råd: Kom ud med dine meninger.
Du kan få mange spontane idéer i løbet af ugen, så det er vigtigt også at være nede på jorden. Prøv både at være spontan og realistisk samtidig, så alting ikke bliver for vildt og fjollet. Vær meget sammen med dine veninder, så de kan hjælpe dig.Ugens råd: Spørg altid om hjælp, hvis du har brug for det.
I denne uge skal du være opmærksom på andres behov. Hvis du vil være sammen med dine veninder, må du indse, at det nok bliver på deres betingelser. Lad vær med at have for store krav, men være mere chill omkring det, I skal lave.Ugens råd: Husk, at ikke alt er perfekt.
Det kan være svært at følge med i både skolen og familien. Din familie stiller nogle gange alt for høje krav, og det kan gøre dig stresset. Pas på med ikke at fokusere for meget på skolen, for det er vigtigt at prioritere begge ting. Husk også at slappe af. Giv dig tid til at være dig selv.Ugens råd: Tilbring kvalitetstid med din familie.
Du vil rigtig gerne hjælpe andre i denne uge, og det er superfedt. Du vil gerne have, at alle omkring dig har det godt, og det smitter af på andre. Dine veninder bakker dig op, og deres støtte er super vigtig for dig. Du skal bare huske ikke at glemme dig selv i processen.Ugens råd: Glem ikke dig selv, når du tænker på andre.
Du er meget opmærksom på din familie, og det har du brug for i denne uge. Sørg for at lade op derhjemme, så du er klar til udfordringer fra skole eller venner. Du når fremad med dine projekter, som føles så godt. Du får overskud af at være sammen med dine veninder og familie.Ugens råd: Gå efter din mavefornemmelse.
I denne uge får du mulighed for at gøre en tanke til virkelighed. Det er noget, du har tænkt over længe, og nu har du den perfekte mulighed for gøre noget ved det. Det er nymåne, og det vil sige, at det er en god ide at starte nye ting. Du vil få specielle oplevelser med musik, så sørg for at lytte ekstra meget til din yndlingssang.Ugens råd: Vær meget opmærksom på kærligheden i denne uge.
Det kan være lidt stramt med pengene i denne måned, så aftal nogle ting med veninderne, som ikke koster noget. Lav for eksempel en filmaften eller gå hyggelige ture. Værdsæt jeres venskaber og husk at nyde dem.Ugens råd: Fortæl en veninde, hvor meget du holder af hende.
Det er pligterne, der fylder meget i denne uge. Du kan mærke, at du bliver træt af meget fysisk arbejde. Men mentalt har du det supernice. Det kan godt forvirre dig, så husk at mærke efter, hvordan du egentlig har det, så du ikke går i stå.Ugens råd: Tag en slappe-dag og chill med en veninde.
Denne uge handler om at kigge indad, for du har brug for at få styr på nogle ting. Du må indse, at du ikke har kontrol over alt, og at alting ikke altid går efter planen. Du må mærke efter, hvad der er vigtigt for dig og fokusere på det. Snak med dine veninder, for de er der for dig.Ugens råd: Slip tingene og "go with the flow".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om