ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 37)

Af Redaktionen 11. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan mon din uge bliver? Det finder du ud af i dit horoskop her!

Lad stjernerne guide og fortælle dig, hvad du skal lægge ekstra mærke til i løbet af ugen. Er det veninderne, du skal fokusere på, eller måske at hjælpe en derhjemme? Læs det hele i dit horoskop her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs dit horoskop herunder:

Ugenshoroskopuge37

I denne uge har du heldet med dig, og du vil opleve en masse god energi. Det, du laver, lykkes og går efter planen – du har megameget styr på tingene. Du er kreativ og god med veninderne, og det hjælper dig med dine opgaver.Et godt råd: Forkæl dig selv og dine veninder.
Du har det virkelig nice i denne uge, og det føles SÅ godt. Næsten alt, hvad du laver, går supergodt lige nu, og det har du brug for, for det er længe siden, tingene har gået så godt. Også i skolen kan du se forbedringer, og det giver dig inspiration og energi.Et godt råd: Husk også at slappe af, for du har ikke travlt.
I midten af ugen vil du opleve, at en person gerne vil diskutere med dig, så husk at trække vejret en ekstra gang, så det ikke bliver til en konflikt. Det er svært at sige, hvem der har ret, så sørg for at sætte dig helt ind i tingene.Et godt råd: Sørg altid for at blive gode venner igen efter en diskussion.
Du synes selv, at du har megagodt styr på tingene, men noget prøver at komme i vejen, så brug tid på at komme tilbage på sporet. Brug dine veninder ekstra meget i denne uge, og støt hinanden i jeres op- og nedture. Lav nogle sjove udflugter sammen, så I kommer lidt væk fra hverdagen.Et godt råd: Lad dine veninder hjælpe dig, når du har brug for det.
Du har masser af energi for tiden, fordi du har det godt med dine veninder. Du har supermange tanker, og det kan godt være lidt forvirrende, men du får svar på ting, du har undret dig over på det sidste. Invitér nogle veninder over og få snakket om tingene, for de er der nemlig supermeget for dig.Et godt råd: Brug dine veninder til at få styr på tankerne.
Tingene har været lidt svære på det sidste, men de begynder at gå bedre i denne uge. En veninde, du ikke har set i lang tid, kommer tilbage i dit liv, og hun hjælper dig med at komme videre med svære ting. Få nogle sjove oplevelser sammen - tag for eksempel en shoppetur sammen eller tag på café.Et godt råd: Lad dine veninder gøre dig glad.
I denne uge betyder det meget for dig at få ret, især når det handler om ting, du ved meget om. Men andre synes det modsatte, og det gør dig irriteret. Når du når weekenden, er du dog kommet over det, så prøv at være så positiv som muligt i løbet af ugen.Et godt råd: Lad ikke andres meninger gå dig på.
Du fokuserer meget på opgaverne derhjemme i denne uge, og det er en god idé at få ordnet dem med det samme. En i din familie har brug for din hjælp i denne uge, så hjælp så godt du kan. En særlig veninde vil overraske dig i weekenden.Et godt råd: Lav en venindedag med en af dine bedste veninder i weekenden.
Du har mange store projekter for tiden, og du kan få dem til at lykkes, hvis du bare tror på det. Men du bliver nødt til at tage chancen, også selv om det kan virke lidt skræmmende. Du må kaste dig ud i det, for du er altså helt klar – også selv om det kan tage lang tid! Det bliver fedt, og du skal nok blive superglad for resultatet. Et godt råd: Tro på dine projekter, de skal nok lykkes.
Du er i denne uge begyndt at tvivle lidt på dig selv, og derfor er det vigtigt at søge hjælp hos dine veninder. De ved jo, hvem du er som person, og at du ikke skal gå rundt og være usikker. Så brug dine veninder, hvis tingene begynder at være hårde.Et godt råd: Gør det bedste, du kan – det er altid nok.
Det er de praktiske opgaver, der fylder rigtig meget i denne uge. Men husk alligevel, at der er en masse andre ting, du kan gå i gang med, som for eksempel de ting, du kan slappe af med og fordybe dig i. Lav noget afslappende med en veninde en af dagene. Et tæt venskab vil enten begynde eller slutte.Et godt råd: Kom i gang med nye projekter.
Du får masser af opmærksomhed i øjeblikket, og det føles megagodt. Du har masser af selvtillid, og det giver dig lyst til at gå i gang med nye projekter. Specielt midt i ugen vil det, du laver, lykkes for dig. Du spreder en masse god energi, og det er med til at få dine ønsker til at gå i opfyldelse.Et godt råd: Giv din gode energi videre til folk omkring dig.

Læs mere om