Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 31)

Af Redaktionen 28. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge31)

Hvis du har lyst til at prøve en ny tøjstil af, så er det en god uge at gøre det i. Du kan være, lige som du har lyst til at være. Du har sikkert tænkt på det i noget tid, så du er lidt forberedt.Ugens råd: Du er lidt usikker i starten, fordi det er nyt, men lad dig ikke slå ud.
Du har det megagodt lige nu. Alt kører som det skal, og du har styr på tingene. Når du starter i skolen efter ferien, vil det være lidt underligt at skulle ud blandt folk igen. I ferien har du nemlig ikke set så mange mennesker, som du er vant til i skolen. Men det skal nok gå.Ugens råd: Vær sammen med nogle veninder fra skolen inden skolestart.
I denne uge bliver det nødvendigt at markere, hvor din grænse går. Nogen vil forsøge at overtage nogle opgaver eller beslutninger, som faktisk er dine. Det er især fredag, du skal trække en grænse.Ugens råd: Selv om det bliver svært, så prøv alligevel.
Du skulle have lavet nogle ting med en bestemt person i dit liv i sidste uge, men personen meldte fra, så nu må du klare opgaverne alene. Men det gør dig ikke noget, for du er glad og positivt uanset hvad.Ugens råd: Hvis du brænder for noget, så gør det!
Det kan godt være en udfordring at tage beslutninger for tiden. For skal du beslutte ting efter, hvordan det føles nede i maven? Eller skal du gøre det baseret på sund fornuft? Du må vurdere fra sag til sag, men prøv at se tingene lidt udefra.Ugens råd: Tænk dig om, før du siger ja til noget.
Der kommer en gammel sag op, som du faktisk har tænkt på siden november sidste år. Hvad kan det være? Det er i hvert fald noget, som irriterer dig lidt. Derfor er det godt, at du får den afsluttet nu.Ugens råd: Vær ikke for stædig.
Selv om du har ferie, tænker du meget på, hvordan det bliver at komme tilbage i skolen. Du snakker med nogle fra skolen, og det gør dig mere tryg ved, at det nok skal blive et godt skoleår.Ugens råd: Vær positiv (og nyd den sidste del af ferien).
Du fokuserer meget på din familie for tiden. Det er sommerferie, og endelig har du tid til at være sammen med dem. I løbet af ugen møder du en udfordring, som du faktisk godt lidt vidste, ville komme. Nu er det tid til at handle.Ugens råd: Find støtte i din familie!
Du står i en ret ny situation, og den skal du lige finde ud af, hvordan du håndterer. Men en af de ting, du skal være ret opmærksom på, er, hvordan du har det. Er du okay med sådan som tingene er nu? Eller er du i virkeligheden lidt ked af det?Ugens råd: Lyt til dig selv.
Hvis du har en kæreste, er han eller hun fyldt med energi for tiden. Det kan være vildt svært at følge med i din kærestes tempo. Men måske behøver man ikke lave noget hele tiden?Ugens råd: Mærk efter. Hvad har du selv lyst til?
Du har haft en hård uge i sidste uge, så du skal lige trække vejret dybt og falde ned igen. Du er stadig meget positiv, og du er fuld af begejstring over alle de nye ting, du kaster dig ud i.Ugens råd: Nyd den positive energi.
Der nogle ting med familien, som skal gøres nu, for du kan ikke blive ved med at udskyde det. Så går du nemlig bare og tænker over det, og det kan tappe dig for energi. Du skal snart starte i skole igen, og der skal du kunne fokusere.Ugens råd: Snak om de svære ting.

Læs mere om