horoskop uge 30
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 30)

Af Louise Wethke Buch 20. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke, om du skal gå efter hjertet eller fornuften? Eller er der en bestemt person, der hele tiden spænder ben for dig? Læs ugens horoskop, og få de bedste råd til din uge!

Ugens horoskop kan måske hjælpe dig med at håndtere tingene lidt bedre, så du kan få en god sommerferie-uge. Læs dit horoskop, og følg ugens råd, så du er godt klædt på til en ny uge.

Læs dit horoskop i galleriet:

horoskoper(uge30)2018

Horoskoper uge 30
Lige nu foregår der rigtig mange ting inde i dit hoved, fordi du tænker meget og lægger planer for fremtiden. Men i denne uge er der noget, der driller, og som gør, du ikke rigtigt kan få din vilje. Der er flere, der kæmper om at få opmærksomhed, og den, der råber højest, får det, de vil have. Selv om du kan være utilfreds, viser du det ikke.Ugens råd: Gå benhårdt efter det, du tror på.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
I denne uge kan du mærke, du har fået din energien tilbage, og alle de opgaver, du har arbejdet på længe, kan endelig blive færdige! Lige nu har du det allerbedst, når du er alene, og du kan gøre tingene i dit helt eget tempo. I slutningen af ugen har du lyst til at gøre noget godt for dig selv og din krop, og du bliver tiltrukket af alternative behandlinger.Ugens råd: Nyd din tid alene.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
I denne uge kan du forvente, at folk aflyser aftaler med dig – især på onsdag kommer dagen til at se helt anderledes ud, end du havde forventet. I slutningen af ugen har du fokus på din og andres økonomi og overskud. Hvis der er uro, og nogle siger noget til dig, du ikke bryder dig om, må du bevare roen.Ugens råd: Husk din sunde fornuft.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Hvis du holder ferie i denne uge, kan det godt være, at du skal tænke over et forhold til en, du er meget tæt med – for eksempel en kæreste. En er ret utilfreds med dig, og det må du lytte til, selv om du ikke selv mener, du har gjort noget galt. Du synes, at alle, du møder, er ret luskede for tiden – især en eller flere, du møder på fredag.Ugens råd: Prøv at se tingene fra flere synsvinkler.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Selv om du har sommerferie, har du meget travlt i denne uge, og det kan være svært for dig at finde energi til alt det, du skal. Uanset hvor du er, kan du godt føle dig presset af en bestemt person, der vil bestemme over dig, og som stresser dig. Du er vildt utilfreds, og det har du svært ved at skjule, og der kan nemt komme konflikter – især i familien.Ugens råd: Sig fra, og fortæl, hvordan du har det.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Hvis der er noget, du brænder inde med, er det i denne uge, du kan sige det. Lige nu tænker du rigtig meget på nogle spirituelle oplevelser, du har haft, som har gjort stort indtryk på dig. Det er derfor vigtigt for dig at fortælle andre om dem, men det er ikke alle, der vil tage godt imod det, du siger. Kun dem, der i forvejen tror på, der er mere imellem himmel og jord, vil tage godt imod det, du fortæller. Ugens råd: Stå ved det, du tror på.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Du bliver ved med at få rigtig gode og kreative idéer – du får faktisk så mange, at du er nødt til at skrive dem ned. Du får lyst til at eksperimentere med nogle ting, du er optaget af for tiden – det skal du endelig gøre! Det er nemlig sådan, du kommer videre og får pludselige idéer. Den eneste bekymring i denne uge er, hvordan du får penge til at gøre alle dine idéer virkelige.Ugens råd: Giv dig selv lov til at drømme.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Du kan mærke, der er en ret anspændt stemning omkring dig lige nu. Den berører dig ikke direkte, men der skal ikke meget til, før du bliver urolig, og der kommer diskussioner. I løbet af torsdagen er det tydeligt, at stemningen vender, og alting går i den rigtige retning. Hvis du er på ferie, kan du opleve noget uro der, hvor du er – især i løbet af fredagen.Ugens råd: Træk vejret, og tæl til ti.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Du er megasplittet lige nu, fordi din mavefornemmelse siger en ting, og din fornuft siger noget helt andet! Det er især i starten af ugen, du er i tvivl. Brug dine erfaringer og de ting, du har lært, og handl ud fra dem. Det vil give dig allermest ro i det lange løb, og du vil finde ud af, at det, du har lært i fortiden, kan bruges til noget fornuftigt nu.Ugens råd: Tænk tilbage på både de gode og de dårlige ting ved sagen. Hvad var der mest af?
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Du er stadig meget optaget af indretningen på dit nuværende værelse eller dit nye værelse. Måske kan du bruge de ting, du har i forvejen og få noget »nyt« ud af dem. Du kan få pludselige idéer, og hvis du er spontan og går efter dem, vil du komme videre med dine indretningsplaner. Du nyder stadig sommeren enten alene eller sammen med dine nærmeste.Ugens råd: Prøv dine idéer af.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Du er vildt utålmodig for tiden, og du har svært ved at skjule din irritation, som bare bliver værre og værre og er størst lige inden weekenden. Det kan være, du er utilfreds eller vred på grund af forholdet til en i din familie? Det kan også være, at du gerne vil kunne dyrke dine fritidsinteresser, men du ikke kan det på grund af en i din familie, som tager al din tid og opmærksomhed.Ugens råd: Husk at tænke på dig selv og dine behov.
Foto: Shutterstock
Horoskoper uge 30
Selv om du godt ved, hvad dine fremtidsplaner er, og hvad du skal gøre i den nærmeste fremtid, bliver du alligevel i tvivl først på ugen – så meget at du hverken stoler på din mavefornemmelse eller din fornuft. I weekenden er du blevet helt dig selv igen, og du nyder den opbakning du får af din familie. En person i familien, som du ikke har set eller talt med i lang tid dukker pludselig op i løbet af lørdagen.Ugens råd: Vær i nuet.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om