Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 25)

Af Redaktionen 16. juni 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Skal du gøre noget ekstra ud af romantikken eller skal du tage den lidt med ro? Dit horoskop afslører, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge25)

Selvom du prøver at undgå konflikter, så slipper du ikke helt udenom i denne uge. Det handler om nogle forventninger, som din familie har til dig. Du kan ikke lade være med at blive lidt ked af det eller irriteret.Ugens råd: Husk, at du gør dit bedste, og at du er god nok, som du er!
I starten af ugen tager du nogle hurtige, men måske ikke særlig kloge, beslutninger. Det kan godt få dig i problemer. Men midt på ugen vil det være ovre, og du kan fortsætte med nye projekter uden dårlig samvittighed.Ugens råd: Tænk over, hvem du er sammen med. Er de ægte veninder?
Midt på ugen får du lyst til at være med i de ting, der sker omkring dig, og det er kun godt, hvis du også får opmærksomhed fra andre. Det elsker du for tiden. Du bliver nødt til at overveje, om du vil fortsætte med et samarbejde, som du har gang i. Er det på tide, at det skal slutte? Vent med at tage en endelig beslutning til på søndag.Ugens råd: Nyd opmærksomheden fra dine veninder!
Du har brug for at slappe af og få mere energi, efter du i lang tid har haft virkelig travlt og meget at se til. Måske skal du overveje at dyrke yoga, som får hjernen til at koble fra.Ugens råd: Tænk over, hvad du vil, når du har fået mere energi.
Lige for tiden kan du bedst lide, at alt er, som det plejer. Uanset om det er skolen eller derhjemme. Du har det ikke godt, hvis nogen roder eller larmer – og det er der desværre risiko for, at nogen gør. Du har også et billede inde i hovedet af, hvordan tingene skal være, men holder det i virkeligheden?Ugens råd: Vær opmærksom på, at alt ikke behøver at være perfekt.
Selvom du synes, at det går godt, så er der noget, som irriterer dig i denne uge. Måske handler det om nogle penge, som nogen skylder dig, eller som du er blevet snydt for. Det bedste du kan gøre, er, at finde en løsning, og ikke gå rundt og surmule eller brokke dig over det.Ugens råd: Vær positiv!
Ugen starter stille og roligt, men fra på onsdag sker der muligvis noget i dit forhold til din kæreste eller dine veninder. Der er særligt tre personer, som du for tiden snakker med, når du skal have noget gjort, og det kan være svært at gøre alle glade.Ugens råd: Lyt til alle, men husk dig selv!
Brug denne uge til at slappe af og komme ovenpå igen, i stedet for at gå i gang med nye, krævende opgaver. Du har brug for ro og hvile, og at gøre, hvad lige præcis DU har lyst til. I løbet af onsdagen vil stemningen ændre sig. Er du klar til det?Ugens råd: Få styr på dine penge.
Du nyder livet for tiden - alt kører for dig! Der er mulighed for at få nogle af de ting gjort, som du længe har ønsket at få ordnet. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at folk nemt kan misforstå det, du siger.Ugens råd: Tænk dig om, før du taler.
Du er lidt stresset efter sidste uge, som var virkelig hektisk for dig. Men du kan kun slappe af i kort tid, før du igen får nogle opgaver, som skal laves. Det er højst sandsynligt skoleopgaver, som tager lang tid.Ugens råd: Husk at få sovet, så du er klar til dagens udfordringer.
Du har svært ved at skjule, at du faktisk er helt vildt frustreret over de ting, du bøvler med for tiden – det har især noget at gøre min din familie. Forholdet til din kæreste, hvis du har sådan en, er heller ikke særlig godt for tiden, men det er vigtigt, at du tager en snak med ham, for at få god stemning igen.Ugens råd: Slip vreden løs, så får du det bedre.
Du har en god fornemmelse for, hvad der sker omkring dig i starten af ugen. Det kan du måske bruge til din fordel. Midt på ugen kommer du til at se meget til din familie, som du faktisk bliver lidt imponereret over. Din weekend bliver fyldt med lektier og praktiske opgaver.Ugens råd: Udnyt dine evner i starten af ugen.