Horoskop uge 2 2018
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 2)

Af Redaktionen 8. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver din uge mon? Find ud af det i ugens horoskop lige her!

Er det mon dig, der i løbet af ugen får et godt øje til hele TO personer? Vil du finde værdifulde ting under en oprydning på værelset? Eller har du så meget held i denne uge, at det altså bare skal udnyttes? Find ud af det i dit horoskop for uge 2 her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs dit horoskop ved dit stjernetegn i galleriet herunder!

ugenshoroskop-Uge22018

Det virker, som om alt lykkes for dig i denne uge – og det skal du udnytte, så du får mest muligt ud af det. En af dine venner eller veninder vil invitere dig til en begivenhed, som vil lære dig helt vildt meget, så det burde du sige ja til at tage med til.Ugens råd: Udnyt dit held.
Du har gang i en masse ting, men efter torsdag begynder der at komme lidt ro på, hvilket bliver dejligt. Det giver dig nemlig tid og overskud til at tænke over et valg, du skal træffe i løbet af weekenden. Bare rolig, du skal nok tage den rigtige beslutning.Ugens råd: Få ro på.
Der er fokus på gruppearbejde i skolen, og det føler du dig lidt presset over. Du kan komme til at overreagere, men det skal du passe på med, for de andre vil ikke kunne forstå din reaktion. Heldigvis får du hjælp fra en person, der giver dig alt det, du har brug for lige nu.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang.
Onsdag bliver en spændende dag, for du vil nemlig møde en person, som du ikke har haft kontakt med længe. Det er også en uge, hvor du skal have gjort noget ved de ting, der går og irriterer dig. Nu er tiden til det!Ugens råd: Vær åben.
Du er rigtig god til at analysere situationer og ’regne ting ud’. Det giver dig en fordel i forhold til de ting, der kommer til at ske i løbet af ugen, fordi du føler dig foran. Der er gode chancer for lidt kærlighed i luften – faktisk kan du få et godt øje til TO personer!Ugens råd: Vær åben for kærlighed.
Det er en rigtig god uge, og du vil føle dig heldig – især når det kommer til penge, WIN! Der er gode muligheder for, at du vil finde værdifulde ting eller ligefrem penge, hvis du rydder op på dit værelse.Ugens råd: Kom i gang med oprydningen!
Der sker en masse ting omkring dig, men det gør ikke noget, for du opdager, at du har et overskud, du slet ikke vidste, du havde. Du virker ansvarlig over for andre, og det kan hjælpe dig i en retning, du har drømt om at gå i.Ugens råd: Se fremad.
Der er noget, du går og tænker meget over, og det er vigtigt, at du får taget en beslutning i løbet af weekenden, for det nytter ikke noget at bruge mere tid på at gruble over det. Også selv om du bliver ved med at være i tvivl om, hvad din beslutning skal være.Ugens råd: Bestem dig.
Du kan virke lidt stædig over for andre, som gerne vil løse opgaver og problemer anderledes end dig, men det ville være en god idé, hvis du giver lidt slip og prøver at se tingene fra andres synspunkter. Det betyder dog ikke, at dine meninger ikke er vigtige – for det er de!Ugens råd: Giv andre plads.
Du trænger til at være alene – og det er helt okay! Det giver dig nemlig mere energi og overskud i det lange løb. Hyg dig med en serie og nogle lækre snacks, for det gør det meget nemmere for dig i skolen og til fritidsaktiviteter, når du har ro på derhjemme.Ugens råd: Slap af.
Det betyder meget for dig, at du gør det godt i skolen, så det har du ekstra meget fokus på i denne uge. Du vil også opleve, at du ved noget om emner, som de andre ikke er så kloge på – hvilket jo er superfedt! I denne uge vil der også dukke nogle muligheder op i forhold til et fritidsjob, så hold øjnene åbne.Ugens råd: Vær fokuseret.
Det er tid til forandringer, og det kommer til at ske i denne uge. Måske vil du lave lidt om på dit værelse? Tirsdag vil du møde en person, der kan virke meget dominerende, men det skal du ikke tage dig af – heller ikke selv om det virker svært at ignorere.Ugens råd: Prøv med en makeover på værelset.

Læs mere om