Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 12)

Af Redaktionen 18. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lidt stædig for tiden, eller er du åben over for nye ting og idéer? Find ud af det i ugens horoskop!

Har du mon megameget energi, er du fyldt med gode idéer, eller skal du stole mere på dig selv? Stjernerne giver deres bud på, hvordan din kommende uge ser ud!

Er du klar til at finde ud af, hvordan din uge bliver?

Læs dit horoskop i galleriet nedenfor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge122019

I denne uge er det lidt svært for andre at være enig i det, du siger og gør. For du er altså lidt længere fremme end dem, og måske er du endda med på en trend, som de slet ikke kender endnu. Derfor skal du bruge noget tid på at forklare, hvorfor du gør, som du gør – men på den måde kan du også få andre til at forstå dig. Det er en god uge for dig at få lidt opmærksomhed i!Ugens råd: Vær ikke bange for at skille dig ud.
Foto: Shutterstock
Samarbejde og forhold er i fokus i denne uge! I den forbindelse er vigtigt, at du taler klart og tydeligt til andre, for der kan nemt opstå misforståelser, uden at du er klar over det… Hvis du diskuterer med nogen, er der ret stor chance for, at du vinder diskussionen. Du er nemlig ret feisty for tiden! Hvis du kæmper for noget andet, går det også godt for dig!Ugens råd: Kæmp for det, du tror på!
Foto: Shutterstock
Mellem onsdag og torsdag vil du kunne mærke, at din energi skifter. Du har nemlig langt mere energi sidste på ugen, og derfor er der stor chance for, at du vil bruge meget tid på skole eller dit fritidsjob eller måske på at føre nogle planer ud i livet! Der vil også være fokus på din familie og det derhjemme - måske trænger dit værelse til forårsrengøring eller en makeover?Ugens råd: Brug din energi på noget praktisk!
Foto: Shutterstock
Hvis du ikke har holdt noget ferie i år, er det en god idé, hvis du sørger for at have lidt tid til at slappe af i denne uge. Du har viiirkelig lyst til at rejse eller bare opleve en masse nye ting, og det kan føre dig mange steder hen! Derfor er det oplagt at prøve kræfter med noget nyt i denne uge – og du vælger helt selv, hvad det skal være.Ugens råd: Prøv noget nyt!
Foto: Shutterstock
Det er en fordel, hvis du lader andre hjælpe dig med de ting, du går og laver for tiden. Der er særligt én bestemt person, som virkelig ville kunne hjælpe dig, og det er højst sandsynligt en, som du har samarbejdet med før. Midt på ugen kan du godt komme lidt op at skændes med din kæreste eller veninde. Du står nemlig helt fast ved din mening!Ugens råd: Vær åben overfor en hjælpende hånd.
Foto: Shutterstock
Det bliver en virkelig rar uge – især når det gælder de aftaler, du har med andre! I er nemlig allesammen enige, og det er ret vigtigt for dig. En tur i biografen eller en koncert vil kun gøre dit humør endnu bedre, og en af dine veninder vil meget gerne med dig. Så hvis det kan lade så gøre, så inviter hende med til noget sjovt – det vil uden tvivl knytte jer endnu tættere sammen.Ugens råd: Find på noget sjovt at lave med din veninde!
Foto: Shutterstock
Det er ikke sikkert, at du er vant til at stole på din mavefornemmelse, men i denne uge vil det være en stor fordel, hvis du tør gøre det. Hvis du har noget på hjerte, er det en god idé at skrive det ned. Midt på ugen er der fokus på skolen og på, om du skal bruge lidt tid på at finde en balance mellem skole og fritid. Ugens råd: Stol på dig selv – du kan jo godt!
Foto: Shutterstock
Hvis du er i gang med en skoleopgave, så er det altså en god idé at lave noget research. Du vil nemlig have tid til at tænke lidt ekstra over tingene og kunne dykke ned i emnet. Det kan være en god idé, hvis du planlægger opgaven på en kreativ måde. I weekenden har du tid til at fordybe dig i noget. Måske du skal i gang med at læse en god bog?Ugens råd: Find noget, der virkelig interesserer dig.
Foto: Shutterstock
Der kan være ret stor forskel på det, du siger, og det, du rent faktisk gør. Især om torsdagen! Hvis du plejer at gøre noget bestemt, er det ikke sikkert, at det virker lige nu. Derfor kan det være en god idé at lytte til, hvad andre siger og på den måde finde ud af, hvad der virker. Ugen er rigtig god til at skabe lidt opmærksomhed omkring dig selv!Ugens råd: Prøv dig frem!
Foto: Shutterstock
Hvis du er åben overfor det, vil du få meget inspiration i løbet af ugen. Se, om du kan finde tid til ro og fred og til at lave noget, der gør dig glad. Hvis du bruger al den viden, du har, og som du kan finde, er der stor chance for, at du kommer langt med dine projekter – og det bliver endda megagodt!Ugens råd: Start på et projekt. Måske noget kreativt eller en skoleopgave?
Foto: Shutterstock
Det kan godt være, at du er meget praktisk, men det kan være en god idé, hvis du også stoler på din mavefornemmelse – din indre stemme fortæller dig nemlig en del! I skolen tager I måske nogle ting op, som I har lavet før, men det er kun godt. I midten af ugen er der fokus på samarbejde (og forhold!), og det kan være lidt en udfordring for dig, hvis du har et crush på en fra din klasse.Ugens råd: Lyt til dig selv og din mavefornemmelse!
Foto: Shutterstock
Det kan godt være svært at få tanker og handlinger til at stemme overens, og det vil især udfordre dig i denne uge. Torsdag sker der noget, som vil få dig til at gå på kompromis – og det er en god idé. For dem, du snakker med, har ikke nemt ved at skifte mening. Det vil være smartest for dig at være den, der foreslår, at I mødes på midten, hvis I ikke kan blive enige.Ugens råd: Vær klar på at følge andres idéer eller foreslå noget nyt!
Foto: Shutterstock

Læs mere om