julegaver til bror
Identitet

7 idéer til julegaver, du kan give din bror

Af Nadia Laas Hansen 3. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det svært at finde julegaver, du kan lægge under træet til din bror? Få inspiration her.

Har du en storebror eller lillebror, som skal have en helt speciel julegave af verdens bedste søster (dig selvfølgelig), så kig i galleriet herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gode julegaver til dine bedsteforældre

Vi har nemlig fundet 7 topseje julegaver, som du kan finde inspiration i, hvis du ikke ved, hvad du skal købe til din bror.

Læs også: 20 topseje julegaveønsker

I galleriet finder du gave-idéer i forskellige prisklasser til din bror. Psst.. Links'ne er affiliate-links - læs mere om dem her.

julegavertildinbror2016

SportstøjUanset om det er din storebror eller lillebror, du leder efter gave til, så vil sportstøj/sportsudstyr næsten altid være en sikker vinder. Og hvis han ikke dyrker sport i sin fritid, så vil det alligevel kunne bruges i idræt i skolen eller som "almindeligt tøj".
Gadget - virtual reality-briller (319 kr.)Det her er med garanti noget, som alle i familien gerne vil prøve, hvis din bror er så heldig at få et sæt virtual reality-briller af dig i julegave. Brillerne virker sådan, at man skal downloade en app, der passer til, og så skal man sætte sin mobil i brillerne - tag brillerne på og vupti, så er det som om, du er i en anden verden. Dyk ned i havet, prøv en fed rutsjebane eller noget andet sjovt.
Gadget - digital malerpensel (229 kr.)Hvis din bror elsker at være kreativ, kan du give ham en digital pensel, så han kan male seje tegninger på iPad'en.
Gadget - selfiestang (189 kr.)Hvis din bror ikke har en selfiestang endnu, så er det da så meget på tide, at han får en. Hvordan skal han ellers tage cool selfies? Du kan jo ikke hjælpe ham HELE tiden.
Dufte - Deodorant (100 kr.)Lugter din bror altid super dårligt, selv når han ikke lige er kommet hjem fra træning? Så skal han da have en deodorant! Fordelen er, at du kan hjælpe ham i den rigtige retning mod en god duft.
Gadget - powerbank (199 kr.(På tilbud))Hvem synes ikke, at det er irriterende at løbe tør for strøm?! Giv din bror denne mobile powerbank, som kan oplade ens mobil hvor som helst uden, at man behøver strøm. Genialt, hvis man fx er på telttur eller lejrskole og gerne vil sikre, at man har strøm på mobilen hele tiden. Din bror vil helt sikkert takke dig for de gange, du redder ham i fremtiden.
Brætspil - EGO EGO er et super sjovt brætspil. Det er et af de mest populære spil lige nu. Hvis du giver ham det i julegave, kan han både spille det med vennerne, men I kan helt sikkert også få en sjov spil-aften sammen med familien.

MestLæste