julegaver til bedsteforældre
Identitet

Julegave til bedsteforældre: find den helt rette julegave

Af Louise Haack 3. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den rette julegave til bedsteforældre kan være svær at finde! Heldigvis har vi fundet nogle gode bud til dig, hvis ikke du ved, hvad du skal give dine bedsteforældre i julegave

Det kan godt være ret svært at finde ud af, hvad du skal give dine bedsteforældre i julegave. De har jo nærmest alt – og så siger de altid, at de ikke ønsker sig noget særligt. Det er der i hvert fald rigtig mange bedsteforældre, der gør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De bedste julegaver til din far

Men du har jo lyst til at give dem en julegave alligevel, for man får jo altid RET gode julegaver af dem. Så hvad skal du finde på? Vi har samlet 7 forslag til gaver, du kan give din mormor og morfar eller farmor og farfar i julegave i det galleri, der ligger nederst i artiklen.

Læs også: De bedste ønsker til julegaver i 2018

Det kan også være en hjælp at lægge lidt mærke til, hvad dine bedsteforældre siger, at de mangler i løbet af de næste måneder. Måske brokker din mormor sig altid over, at hun har kolde ører efter den daglige gåtur, og så skal hun da have en fin hue! Det kan ogs være, din farfar altid går og hiver op i sine bukser, og så er det jo en god idé at købe et bælte til ham i julegave.

De bedste julegaver til dine bedsteforældre

Psst... Galleriet indeholder affiliate-links. Ved du ikke, hvad det er? Så kan du læse om dem lige her.

7ting,dukangivedinebedsteforældreijulegave

Lækre sagerStår der altid lidt lækkert hjemmebag på bordet, når du er på besøg hos dine bedsteforældre? Så elsker de tydeligvis at bage, og et lækkert vaffeljern vil da være en oplagt gave. Find det her fra Wilfa på whiteaway.com til 299 kroner.
Hyggelæsning Dine bedsteforældre bliver helt sikkert glade for et abonnement på ugebladet Familie Journal. Der er masser af læsning at hygge sig med. Abonnementer fås fra 450 kroner HER.
Foto: PR
Lidt lækkert til ganen Det er måske en lille gave, og den er sikkert hurtigt væk, men den bringer stor glæde, mens man spiser den. En æske lækker chokolade selvfølgelig! Dine bedsteforældre vil elske de her chokolademandler til 107,14 kroner fra okologisk-supermarked.dk.
Foto: PR/Affiliate
Søde opskrifter ... på strikkede sokkerr! Hvis din bedstemor elsker at strikke, vil hun være vild med denne her bog med de sødeste opskrifter på strikkede sokker. 99,95 kroner hos Bog&Idé.
Alt om de kongeligeHvis dine bedsteforældre elsker at læse om de store royale fester og rejser til blandt andet Grønland, så skal de da have et abonnement på Billed-Bladet. Abonnement fås fra 450 kroner HER.
Foto: PR/Affiliate
Chokoladesmagning Når nu dine bedsteforældre ikke ønsker sig noget særligt, kan du lige så godt give dem en god oplevelse. For eksempel en chokoladesmagning hos Peter Beier! Det koster 299 kroner på duglemmerdetaldrig.dk.
Glimt glimt De her flotte øreringe vil pynte i ethvert smykkeskrin - og din mormor eller farmor vil elske dem, når de kommer fra hendes yndlingsbarnebarn. Ørestikkerne er fra Enamel til 200 kroner hos smykkemester.dk.
Til den madglade Er din farfar vild med mad? Elsker din morfar et glas whisky? Så vil denne her bog være et hit hos dem! 198 kroner hos Saxo.dk.

MestLæste