I 2014 kom ’Vores historie’- funktionen til Snapchat, hvor man kunne tilføje sine snaps til en story, som kan ses af andre snapchattere. Man kan for eksempel se flere stories af andre, som var til en bestemt event. Nu tilføjer Snapchat en søgefunktion til disse stories, så det bliver muligt at søge på alle de stories, som man deler offentligt.

 

Med den nye søgefunktion kan du finde lige præcis det, du gerne vil se. Du kan finde stories af for eksempel katte eller stories fra en koncert, som du ikke lige fik billetter til.

 

Læs også: Snapchat tvunget til at fjerne filter

 

Du får også mulighed for at dele dine egne snaps til alle. Så hvis du vil have, at din egen story kan findes af andre, tilføjer du din snap til ’Vores historie’.

 

Når du slår noget op på ’Vores historie’, vil Snapchat analysere din snap for at kategorisere den. Appen vil se hvor og hvilket tidspunkt, snappen er taget på, men også teksten og indholdet, der er på snappen. På den måde kan Snapchat finde ud af, hvilken kategori din snap hører under, og din snap vil måske blive inkluderet i de stories, som folk søger på!

 

Læs også: Det vidste du ikke om Snapchat

 

Den nye søgefunktion på Snapchat bliver lanceret i dag i udvalgte byer.

 

Se hvordan den nye funktion virker her: 

Vil du vide hvordan man laver en god Snapchat-story? Så tag et kig i galleriet herunder:

 

Sådan laver du den bedste Snapchat-story