Vi Unge har samlet 5 Instagramprofiler, der med garanti vil opløfte dit humør og give dig et smil på læben. 
 
 
@Myselflovesupply er en Instagramprofil, der giver dig tips, rutiner og inspiration til, hvordan du kan lære at give dig selv selvomsorg og -kærlighed. Læs med i de opløftende citater, der findes på My Self-Love Supply, og lær at blive din egen bedsteven. Vi lover, at du helt sikkert vil finde masser af inspiration til, hvordan du får en mere åben og positiv tankegang. 
 
 
@Citatfabrikken skriver følgende på deres Instagram: ”Citater kan give stof til eftertanke og omtanke. Jeg håber, du får nogle inspirerende vitaminer til sjælen.” Citatfabrikken leverer altid meningsfulde citater, der sagtens kan bruges som et motiverende baggrundsbillede på mobilen. På profilen finder du masser af gå-på attitude, der helt sikkert smitter af på din egen indstilling til hverdagens udfordringer. 
 
 
 
Der er ikke noget, der spreder lige så stor glæde som menneskets bedste ven, hunden. Vi ELSKER alle nuttede billeder af hunde, og især hvalpe der klodset og hovedløst kaster sig ud i dagligdagens små udfordringer. På profilen @DogsofInstagram finder du både sovende, svømmende og surfende hunde, og det er jo bare megacute! Vi garanterer, at du kommer til at trække på smilebåndet, HVER gang du besøger profilen. 
 
 
Nyheder behøver ikke at være hverken kedelige eller negative. På Instagramprofilen @TheHappyNewspaper finder du positive nyheder om fantastiske mennesker, der hjælper hinanden. Profilen er fyldt med kærlighed, åbenhed, smil og masser af farver. Hvis du har brug for en god historie, der sætter fokus på alt det gode i livet, er profilen et besøg værd!
 
 
 
 
@OhHappyDay, giver dig festlige og positive billeder i alle regnbuens farver. På Instagramprofilen kan du finde DIY’s til din næste fest eller hyggearrangement for nærmeste venner og veninder. Lad dig inspirere, og måske får også DU lyst til at kaste dig ud i krea-projekterne.