Film & serier

Har du set den nye dansefilm på Netflix?

Af Anna Birch Jakobsen 19. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du heller ikke få nok af fede dansefilm som "Step Up", "Another Cinderella Story" eller "Bring It On"? Så SKAL du se den nye dansefilm på Netflix - den er fyldt med fede dansemoves, spænding og selvfølgelig romance.

Filmproducenten bag to af vores yndlings film, "The Kissing Booth" og "To All the Boys I've Loved Before", har udgivet en ny film på Netflix. En megacool dansefilm som hedder "Work It".

Hvis ikke du allerede har set den, så er din aften reddet! Find dyne og popcorn frem og sæt dig godt til rette.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmen handler om den skoleglade pige Quinn, som i jagten på at komme ind på sit drømme-universitet, vil gøre alt for blive optaget.

Da det går op for Quinn, at nøglen til at komme ind på universitet er en plads på hendes high-schools ultra-tjekkede dansehold, går hun all in for at komme med på holdet.

Læs også: 40 tøsefilm, du skal se mindst én gang i dit liv

Der er bare et problem... Quinn kan ikke danse...

Efter Quinn bliver afvist af det seje Thunder Birds-dansehold, beslutter hun sig for at lave sit eget hold sammen med sin bedsteveninde Jasmine.

Men skolens bedste dansere er allerede med på Thunder Birds-holdet, så Quinn og Jasmine må finde skolens skjulte talenter...

Læs også: OMG: Hør After-stjernerne snakke dansk!

Det bliver en længere rejse, hvor både dansere, koreograf (pssst... som måske er en hottie, der flirter lidt med Quinn) og danse-tøj skaber en smule problemer for det nyopstartede hold.

Mon de klarer det i tide nok til den store dansekonkurrence? Skynd dig ind og se mere på Netflix!

MestLæste