Nu er der ikke længe til, at vi kan vende tilbage til det berømte ’Gossip Girl’-univers, hvor vi kan se frem til at møde en helt ny gruppe af rige teenagere.

Det er netop blevet bekræftet, at den nye gruppe Upper East Siders får selskab af en helt særlig skuespiller fra Netflix-serien ’You’.

Elizabeth Lail, som spiller Guinevere Beck i hitserien, er nemlig klar til at indtage Manhattan i den nye version af ’Gossip Girl’.  

På nuværende tidspunkt er der ikke flere informationer om hendes karakter i det populære ungdomsunivers, men vi er overbeviste om, at hun passer perfekt ind i serien.

LÆS OGSÅ: Se de vilde videoer: Internettet går amok over denne ’Gossip Girl’-trend

Mange kender garanteret Elizabeths 'You'-medskuespiller, Penn Badgley, fra den orginale ’Gossip Girl’-serie, hvor han spillede vores alle sammens Lonely Boy, Dan Humphrey.

Mon Penn har givet Elizabeth noget insider-viden, inden hun træder ind i det berømte ’Gossip Girl’-univers?

Diversitet er den vigtigste faktor

Mange fans er spændte på at se, hvordan den nye ’Gossip Girl’-serie kommer til at se ud.

I et interview med magasinet Dazed fortæller skuespillerne bag ’Gossip Girl’, at den vigtigste faktor i deres nye serie er diversitet. Emily Alyn Lind, der spiller Aubrey, fortæller, at de gerne vil ”normalisere ting, som tidligere blev betragtet som tabuer.”

LÆS OGSÅ: "Gossip Girl" vender tilbage: Mød de nye karakterer her

- Det er så sejt, når man i underholdningsbranchen kan se mennesker, man selv ligner og som har de samme interesser, fordi det har så meget indflydelse. Det afspejler tydeligt den tid, vi er i, fortæller Whitney Peak, som spiller Zoya.

Glæder du dig også til at se den nye ’Gossip Girl’-serie? Mens du venter spændt, kan du i galleriet herunder se nogle af de mest overraskende plots fra bøgerne, som ikke kom med i den originale ungdomsserie.

9 plots fra ”Gossip Girl”-bøgerne, som IKKE kom med i serien